Alina Petre este hotărâtă să uite toate clipele grele prin care a trecut din cauza fostului soț, Marian Măgureanu, și să-și refacă viața alături de noul său iubit, un bărbat de origine musulmană. Fostul partener al Alinei Petre a decedat în 2021 de COVID-19. 

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, se iubește cu un libanez

Alina Petre este tare fericită acum în brațele noului său iubit. Conform Evz, bărbatul, pe nume Khalil Beydoun, derulează afaceri în România, țară în care a ajuns în urmă cu 25 de ani. Blondina a povestit cum și-a cunoscut actualul iubit.

„Ne-am cunoscut la o masă, unde am fost invitată de niște prieteni. El a venit cu totul întâmplător să lase niște acte la masă și n-a mai plecat, adică s-a așezat și am avut așa un schimb de energii.

Eu nu prea cred în energii, cred în raționament, sunt pe partea asta mai științifică. Uite că s-a întâmplat și de atunci a fost foarte greu să ne mai dezlipim unul de celălalt, deși a fost o relație foarte încercată. Vom face o logodnă, pentru că el este musulman”, a povestit Alina Petre, la „Xtra Night Show”.

Din păcate, femeia este încă traumatizată de pe urma bătăilor primite de la fostul soț, Marian Măgureanu. Invitată recent în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars, blondina a făcut dezvăluiri șocante din timpul mariajului cu Marian Măgureanu, fiul fostului șef al SRI. Alina Petre a povestit cum a fost bătută cu bestialitate de tatăl fiicei sale, în vârstă de 17 ani.

foto: Instagram

„Fostul meu soț era un băiat rău, era un băiat agresiv, dar totuși avea o limită. Eu aveam un tipar spre oamenii agresivi. Acum am ales altceva. Nu mai vreau copii acum, vreau să devin bunică”, a declarat Alina Petre, la „Xtra Night Show”.

Alina Petre, bătută de fostul soț

În urmă cu șapte ani, când s-a despărțit definitiv de fiul lui Virgil Măgureanu, Alina Petre a făcut acuzații grave la adresa familiei Măgureanu. La vremea respectivă, ea l-a acuzat pe Marian Măgureanu de violență domestică.

„M-am lăsat bătută și la propriu, și la figurat și cred că foarte puține femei trec prin ce am trecut eu. Nu-mi doresc ca fetița mea să aibă drept exemplu de normalitate ceea ce se întâmplă acum. Nu mi-am dorit să ajung să-mi spăl rufele în public, dar cred că exemplul meu va ajuta și pe alții. Suntem crescuți în comunism, cu frica în sânge, cu televizorul oprit și fără acces la apă caldă. Eu aleg să trăiesc altfel și să spun lucrurilor pe nume”, scria Alina pe contul ei de Facebook.

”M-am dus bătută la secția 2 de Poliție, cu copilul de mână. Mi s-a spus să-mi rezolv singură problemele. Am cerut ordin de protecție și mi s-a spus că nu știu cu cine mă pun. Am primit amenințări cu moartea pe stradă. Mie mi s-a demonstrat până în acest moment că familia Măgureanu reprezintă legea și pot să aduc probe”, mai declara nora lui Virgil Măgureanu, la B1 TV.