Cătălin Scărlătescu a mărturisit în repetate rânduri că nu îi place să dea detalii despre viața lui privată și că preferă ca lumea să-l placă pentru abilitățile sale culinare.

În schimb, fanii lui au început deja să se întrebe cine ar fi iubita celebrului bucătar. Potrivit publicației Cancan.ro, o celebră actriță de la Antena 1 ar fi reușit să-l cucerească pe Cătălin Scărlătescu. Este vorba de Doina Teodoru, fosta concurentă de la iUmor. Recent, Cătălin Scărlătescu mărturisea că iubește, însă fără a da detalii despre persoana care i-a furat inima.

Cine este iubita lui chef Cătălin Scărlătescu

„Sunt foarte indisponibil. Niciodata nu m-am afisat. Nu imi place sa aduc viata personala la TV. Urasc astea la televizor. Ma tin si eu cu fetele de mana, sunt un om normal. Am si eu o iubita ca nu pot sta singur cuc. In momentul de fata am o relatie!”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru ar avea o relație de ceva timp, însă preferă să o țină departe de ochii curioșilor. Tânăra este câştigătoarea sezonului trei al emisiunii iUmor.

foto: Instagram

Ea s-a făcut remarcată în urmă cu câțiva ani, după ce Mihai Bendeac a cooptat-o să joace în serialul „Băieți de Oraș”. Mai mult de atât, se zvonește că juratul de la iUmor ar fi ”atentat” și el la actuala iubită a lui Cătălin Scărlătescu. 

„Dacă o femeie are creier are tot ce îi trebuie. Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Am avut în viața mea cel puțin câteva femei senzaționale, eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze. Eu n-am avut relații cu femei tâmpite, am avut relații doar cu femei foarte mișto, nu neapărat fizic, ci ca om, care aveau mesaj, erau haioase”, afirma juratul de la ”Chefi la cuțite”, în urmă cu ceva timp.

Cum și-a început cariera Cătălin Scărlătescu

Chef Cătălin Scărlătescu este astăzi un bărbat impunător și un jurat de temut. Iată cum a fost începutul carierei sale și ce greutăți a întâmpinat.

Înainte de a ajunge unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România, Cătălin Scărlătescu s-a deprins cu munca de jos. Nu s-a bucurat mereu de succesul de acum, însă niciodată nu s-a dat înapoi de la muncă. Avea doar 16 ani când a pășit pentru prima dată într-o bucătărie. Acela a fost și momentul în care a și hotărât ce vrea să facă cu viața sa.

”Am lucrat prima oară la un hotel din Eforie Sud. Un an de zile am fost și eu șef… șeful cartofilor. Cred că am curățat tone”, a povestit Cătălin.