Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute artiste din România și a avut iubiți pe măsură!

Are o voce deosebită și o fire foarte caldă. Loredana are foarte mulți fani, dar foarte rar a vorbit deschis despre viața ei personală. Preferă de cele mai multe ori să fie discretă. Au existat multe zvonuri în legătură cu cine se iubește Loredana Groza, dar de cele mai multe ori au fost doar bârfe. Există însă și relații confirmate!

Cu cine s-ar fi iubit Loredana Groza, în tinerețe. Este vorba despre unul dintre artiștii cunoscuți de la noi!
Facebook

Cu cine s-a iubit Loredana Groza în tinerețe!

Deși Loredana Groza și Andrei Boncea sunt căsătoriți de peste 20 de ani, Andrei nu a fost singura ei dragoste. Îndrăgita artistă a avut o relație foarte frumoasă și cu Marian Ionescu, din formația „Direcția 5”. Loredana și Marian au avut o relație de durată, până în momentul când artistul a înșelat-o pe cântăreață. Relaţia lui Marian cu Loredana Groza a fost extrem de mediatizată în anii ’90. Cei doi au format un cuplu timp de mulți ani, fără să se ascundă de ochii lumi. Erau foarte îndrăgiți, iar fanii adorau melodiile pe care aceștia le făceau împreună. Loredana Groza nu a putut să mai accepte infidelitățile lui Marian Ionescu.

De atunci, artista și-a găsit marea dragoste, pe Andrei Boncea!

Andrei Boncea este printre cei mai buni producători de film din România. Din fericire nu este un bărbat gelos, iar Loredana uneori glumește că de aceea a și hotărât să îi fie soție. Loredana și Andrei au un copil împreună, născută la puțin timp după căsătoria acestora. Loredana Groza are o carieră de succes, este o mamă împlinită și o soție foarte iubită. Recent, artista a fost întrebată ce părere are Andrei Boncea despre pozele pe care aceasta și le pune pe rețelele de socializare. Loredana a răspuns sincer că soțul ei nu are nimic împotrivă și că o înțelege, având în vedere că amândoi sunt implicați în showbiz.

”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a mărturisit Loredana Groza.