O bună perioadă de timp, Cosmin Seleși a făcut parte din familia Antenei 1. La acest post de televiziune, prezentatorul a fost amfitrion în mai multe show-uri, „Te cunosc de undeva” fiind cel mai longeviv dintre formatele pe care le-a prezentat. Cu toate acestea, după 10 ani în care a făcut parte din acest proiect, Cosmin Seleși a luat hotărârea de a se retrage.

Printre motivele enunțate de acesta cu privire la plecarea sa de la Antena 1 se număra faptul că își dorea altceva. Nu după mult timp s-a aflat că acesta a trecut în „barca” PRO TV-ului, iar acum poate fi urmărit în fiecare zi la emisiunea „Batem Palma?”.

Înainte de a semna contractul cu postul de televiziune concurent Antenei 1, Cosmin Seleși a studiat atent formatul. Mărturisește că încă din primul moment a simțit că e un format ce i se potrivește mănușă. Mai apoi, lucrurile au evoluat gradual. A cunoscut echipa și nu a simțit vreun moment că lucrurile nu vor ieși impecabile.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Cosmin Seleși: „Am simțit că nu am nicio emoție”

Sursa: Colaj substantial

„Pentru mine, cel mai important lucru a fost formatul. Am crezut în el din prima clipă. Am simțit că va aduce ceva nou pe piață. Apoi când am cunoscut și întreaga echipă, am simțit că nu am nicio emoție și că totul va ieși așa cum vedeți și voi – perfect J!” a declarat Cosmin Seleși pentru Unica.ro

Ei bine, înainte de a bate palma cu PRO TV-ul, Cosmin s-a sfătuit cu nimeni alta decât cu a sa soție. Declară că, ori de câte ori are de luat o decizie, Irina, soția sa este sfătuitorul său.

„De fiecare dată când am de luat o decizie pe plan profesional sau personal, sfătuitorul meu de suflet este Irina. Și o ascult de fiecare dată, fie că vorbim de familie sau job. Dar asta se întâmplă cu amândoi – împărtășim toate lucrurile și ne suntem aproape, ne susținem.” a mai spus acesta pentru sursa citată anterior