Noul iubit al lui Theo Rose s-a iubit în trecut cu o femeie care este și ea extrem de cunoscută. Iată despre cine este vorba

El 29 de ani, iar ea 52. Anghel Damian și Lia Bugnar au trăit preț de 8 ani de zile o frumoasă poveste de dragoste. Relația celor doi a stârnit destul de multe controverse, de vină fiind diferența mare de ani dintre cei doi. 

În prezent, Anghel Damian și Lia Bugnar nu mai formează un cuplu, cei doi fiind despărțiți. Mai nou, actorul este împreună cu artista Theo Rose, relație despre care abai acum s-a aflat.

Lia Bugnar și Anghel Damian, relație de 8 ani de zile

Amândoi fiind actori extrem de cunoscuți, povestea lor de dragoste a luat naștere pe platourile de filmare. În urmă cu mai mult timp, Anghel Damian povestea cum s-au cunoscut.

,,Ne-am cunoscut la o filmare, unde jucam doi străini care se îndrăgostesc la metrou. Ne-am îndrăgostit la repetiții la teatru, într-un spectacol unde jucam doi străini care sunt într-o competiție draconică și aproape că se urăsc.

social media

Primul pas l-am făcut eu, nebunia tinereții, cum ar veni, după care puteți vedea…T răim împreună, lucrăm împreună, e o relație armonioasă. Asta-i tot ce conteaz”, a declarat Anghel Damian, pentru viva.ro.

Cum privea actorul diferența de vârstă dintre el și Lia Bugnar

Anghel Damian a considerat această diferență ca fiind un lucru pozitiv, mărturisea el la acea vreme. Mai mult decât atât, tânărul a mărturisit că a avut multe de învățat de la actriță.

,,Prejudecăți au fost și vor exista în continuare. La început, erau mai dese, mai gălăgioase, mai mulți oameni convinși că nu vom rezista mult, că e nefiresc.

social media

Dar trecând această probă a timpului, zgomotul s-a disipat și nu mai ajunge la noi. Suntem feriți, cred eu, pentru că suntem înconjurați de oameni pe care îi iubim și care ne iubesc și nu văd în noi o diferență de 22 de ani.

Dar ca să dăm Cezarului ce e al Cezarului, într-adevăr, sunt mai matur decât ea, în ciuda vârstei.”, mai spunea atunci Anghel Damian, potrivit sursei citate mai sus.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!