Reclamă
Reclamă

Răzvan și Irina Fodor formează una dintre cele mai solide familii din lumea mondenă. Cei doi s-au cunoscut la momentul oportun și nu au avut nevoie de prea mult timp pentru a se convinge că sunt suflete pereche. Cuplul are o fetiță minunată, iar relația lor devine din ce în ce mai solidă, pe zi ce trece.

Răzvan Fodor se numără printre bărbații care au făcut ravagii în rândul doamnelor și domnișoarelor. Răzvan le-a cucerit pe toate încă de pe vremea când cânta alături de colegii lui de trupă. Și, tot atunci se pare că a cunoscut-o și pe una dintre iubitele lui. Deși toată lumea îl știe alături de Irina, înainte de prezentatoarea de la Antena 1, acesta s-a mai iubit cu o femeie deloc străină de lumina reflectoarelor.

Pe vremea când era artist, Fodor a cucerit-o pe nimeni alta decât Linda Croitoru. Linda era și ea activă în lumea mondenă și a bifat câteva apariții în una dintre cele mai de succes emisiuni de la PRO TV la acea vreme, „Super Bingo”. Fiind un model internațional, nu este de mirare nici că a apărut în mai multe videoclipuri de-ale artiștilor, inclusiv în cele ale trupei Vunk sau Holograf.

Cu cine s-a iubit Răzvan Fodor, înainte de a se căsători cu Irina
Gândul

Răzvan nu are gusturi rele

Din păcate, relația ei cu Răzvan nu a durat prea mult, iar singura variantă convenabilă pentru cei doi a fost despărțirea. Au tratat totul cu maturitate și au înțeles că trebuie să își găsească fericirea alături de alte persoane. Drept dovadă, Linda a plecat peste Ocean, acolo unde și-a întâlnit noul partener.

Reclamă

Peste Ocean, aceasta s-a implicat în fel de fel de proiecte caritabile, iar acțiunile ei nu au rămas nerăsplătite. Drept dovadă, la un moment dat, a fost chemată la Casa Albă pentru ca Barack Obama, președintele de la acea vreme, să-i înmâneze o medalie de bronz. De atunci, de când au fost un cuplu și până acum, Răzvan Fodor nu a mai auzit nimic de fosta lui parteneră.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro