Vedeta a avut parte și de experiențe nefericite în dragoste până când a ajuns să trăiască povestea ideală alături de actualul ei

Inna este una dintre vedetele din România care și-a purtat ștafeta și pe marile scene internaționale. Astfel, aceasta a ajuns cunoscută în numeroase țări încă de când era o tânără la început de drum în muzică. Dacă legat de profesie, vedeta a fost mereu extrem de deschisă, latura personală a fost ținută mereu departe de ochii tuturor.

Cu ce bărbați celebri a avut o relație în trecut

Ca majoritatea oamenilor, până să ajungă să-și întâlnească perechea ideală, Inna a trecut și prin alte relații. Puțini știu însă cine sunt bărbații cu care aceasta a alcătuit un cuplu.

Prima relație pe care cântăreața a avut-o cu o persoană cunoscută a fost cea cu Ștefan Lucian. Fondatorul casei de discuri Global Records și artista s-au iubit aproape un deceniu. Fanii vedetei erau convinși că povestea lor se va transforma într-o căsnicie însă nu a fost așa. În 2013, Inna și Stefan s-au separat definitiv.

Cei doi au rămas însă extrem de buni prieteni. Drept dovadă, vedeta a făcut un gest pe care nu mulți foști parteneri l-ar putea realiza. Aceasta a răspuns pozitiv invitației de a cânta la botezul copilului lui Ștefan Lucian.

A format un cuplu cu fotograful ei personal

Sursa foto: Social media

În 2019 au existat numeroase zvonuri legate de relația pe care Inna ar fi avut-o cu fotograful ei. John Perez era de altă naționalitate și avea chiar și un copil cu soția lui. Din nefericire nici această poveste din viața artistei nu a durat prea mult. Ulterior, s-a speculat că Inna s-ar fi iubit cu cu renumit actor turc. Vedeta nu a confirmat însă o astfel de ipoteză.

Va ajunge la altar alături de Deliric?

În 2020, artista uimea atunci când a fost surprinsă alături de un artist   Hip hop din România. Inna și Deliric formează și în prezent un cuplu, având numeroși fani care simpatizează povestea lor. Cei doi petrec mult timp împreună deși vedeta are o viață extrem de plină.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.