Anca Dinicu nu are nevoie de prea multe prezentări. Anca este descoperirea lui Mihai Bendeac și tot el este cel care i-a dat cel mai important rol din carieră. Actrița nu a dat lovitura doar pe plan local, ci și internațional. Cunoscută pentru personajul Ginei Felea, Anca a reușit să depășească granițele țării. Frumoasa actriță a bătut palma cu Netflix și a apărut în una dintre cele mai cunoscute producții. Din ”White lines”, Anca a ajuns direct la Speak la podcast, acolo a dezvbătut diferite subiecte.

Anca Dinicu, prima dată la un podcast

Anca Dinicu este una dintre actrițele care nu lasă să se știe prea multe despre viața ei. Aceasta preferă ca rolurile pe care le interpretează să vorbească despre ea și o fac chiar foarte bine. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anca este extrem de talentată, iar dovada supremă este Gina Felea. Personajul care i-a adus notorietate a ajutat-o să descopere lumea televiziunii și să interacționeze cu mii de oameni.

Anca are foarte mulți fani, dar aceștia nu știu prea multe despre ea. Pentru prima dată, Anca a spart gheața la podcastul lui Speak. Actrița a acceptat în premieră prezența la un astfel de format și a meritat. Anca și Speak au creat un conținut de calitate, iar fanii au putut vedea o altă latură a actriței.

Actrița s-a iubit cu un chef amator

Anca a fost mereu văzută singură, așa că una dintre intrebări a fost legată de viața ei amoroasă. Frumoasa șatenă nu a vrut să ofere detalii despre relația ei actuală. În schimb, a vorbit fără rețineri despre fostul ei partener. În trecut, Anca a avut o relație destul de serioasă cu Kanni, concurentul de la Chefi la cuțite. Acum, Kanni este căsătorit și are un copil, dar Anca a rămas prietenă cu el.

“Păi cu toți foștii mei iubiți am rămas prietenă. Mie mi se pare o chestie normală, atâta timp cât ți-ai împărțit viața cu omul ăla…(…) Nu ne mai vedem la cafele, la modul că ne mai zicem un la multi ani, ce mai faci, esti bine, felicitări că acum are o fetiță. Normal că i-am scris, mă bucur pentru el”, a spus actrița.