Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți în urmă cu aproape trei luni, iar viața lor s-a schimbat.

Cei doi se dedică și carierelor pe care le au, iar micuțul Iair rămâne cu un membru al familiei, așa cum a afirmat artista. 

Vlăduța Lupău și-a revenit foarte repede după naștere și, la scurt timp, s-a întors pe scenă. Aceasta este și o mămică dedicată fiului ei, preferând să petreacă mul timp alături de el.

Artista a precizat că nu va apela la o bonă, cel puțin pentru o perioadă. Vladuța Lupău îl lasă pe Iair în grija bunicii sale din partea tatălui, Zoe Rus. Ea se bucură metru să petreacă timp cu micuțul, având o relație foarte apropiată.

Social media

Vlăduța Lupău, scrisoare emoționantă pentru fiul său

Vlăduța Lupău se simt foarte împlinită de când a devenit mămică. Viața ei și a lui Adi Rus s-a schimbat și totul merge înspre bine. Luna trecută a avut loc și botezului micuțului Iair, el devenind un adevărat creștin, apoi s-a bucurat de o petrecere pe cinste.

Artista a postat mai multe fotografii cu fiul ei, apoi a scris și un text emoționant pentru băiețel. Vlăduța Lupău i-a mulțumit fiului că i-a ales ca părinți, cât de recunoscătoare este, dar și cum ei, ca și părinți, îi vor fi mereu alături.

„Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume, minunea mea! Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învăța să-L iubești pe Dumnezeu, iar El îți va da totul… ei bine, cu asta începem drumul vieții tale! Lumea asta, puiule… este cum ești tu cu ea!

Așa că, dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate, iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli, însă întotdeauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci întotdeauna să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!

O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele, însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat, LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întotdeauna și pentru totdeauna!

Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ… eu cu tine și cu tati tău… apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult… De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume, „mama”, iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui… pentru că vreau să știi că de multe ori nu credeam că și pe mine mă va alege un suflet să-i fiu mamă, dar iată-te!

M-ai ales tu! Iar tu… în viața aceasta, am să fac în așa fel încât să îmi fii cea mai bună carte de vizită! Nu vreau ca să-ți zică lumea „Ești băiatul Vlăduței”, ci mie să-mi zică „Ești mama lui Iair”. Închei și îți fac cunoștința cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima: TE IUBESC! Eu, mami”, a scris Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.