La finalul anului trecut, Cosmin Seleși își anunța plecarea de la Antena 1.

Cosmin Seleși a început să facă schimbări majore în cariera lui încă de anul trecut. În luna decembrie, prezentatorul își anunța fanii că va pleca de la Antena 1. Anunțul a fost cu atât mai surprinzător cu cât Seleși a plecat la concurență, la PRO TV. Nici Antena 1 nu a stat prea mult pe gânduri și a găsit, deja, un nou coleg pentru Alina Pușcaș.

Sezoane la rând, Cosmin Seleși și Alina Pușcaș au făcut echipă pe micile ecrane. „Te cunosc de undeva” este una dintre cele mai de succes producții ale Antenei 1, iar plecarea lui Cosmin i-a luat pe toți prin surprindere. Nimeni nu este de neînlocuit, iar acum, puzzel-ul prezentatorilor de la „Te cunosc de undeva” este deja completat.

Se pare că Pepe ar fi cel care l-a înlocuit pe Cosmin Seleși la cârma emisiunii de la Antena 1. Pepe nu este deloc străin de lumina reflectoarelor, cu atât mai puțin de cele de la „Te cunosc de undeva”. Înainte de a ajunge prezentator, artistul a fost concurent. Pepe a intrat în pielea unor personaje memorabile și a fost apreciat în unanimitate de către jurați.

Pepe încă nu a declarat, oficial, că l-a înlocuit pe Cosmin Seleși

Momentan, artistul a păstrat suspansul și nu a confirmat, dar nici nu a negat zvonurile. Cel mai probabil, îi va lăsa pe telespectatori să se bucure de surpriza revenirii pe micile ecrane. Dacă formula prezentatorilor este diferită, la masa juraților vor aceleeași vedete. Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Cristi Iacob sunt mai pregătiți ca niciodată să noteze noile momente artistice.

„Da, este adevărat, sunt în discuții cu „Te Cunosc de Undeva” pentru a face parte din noul proiect. Ei mă vor. Discutăm și despre chestiunea de a prezenta show-ul. Am discutat și despre posibilitatea de a fi concurent. Nu este încă nimic stabilit 100%, nu am semnat contractul încă.

Ca să fiu sincer, sunt în discuții pentru mai multe proiecte. Repet, nimic nu este încă bătut în cuie. Dacă voi ați aflat deja, înseamnă că ei au decis să continuăm discuțiile. Poate chiar s-au hotărât să batem palma. Dar mai sunt de pus la punct niște chestiuni.”, a declarat Pepe, potrivit Fanatik.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.