Pentru Rona Hartner, anul 2021 a fost unul destul de dificil. Aceasta a trecut printr-un divorț și nici problemele de sănătate nu au ocolit-o. Cu toate acestea, artista s-a bucurat de momente unice alături de tatăl fiicei sale

Cu cine a petrecut sărbătorile Rona Hartner

Rona Hartner a avut parte de sărbători de poveste alături de fiică și de primul soț. Se pare că perioada Crăciunului a fost una benefică pentru artistă pentru că a reușit să își pună ordine în gânduri după divorțul de Herve Camilleri. Rona Hartner a fost în Marsilia, alături de fiica sa, Rocco Sedano, moment în care au decis împreună cu tatăl fiicei sale că ar fi momentul perfect pentru a petrece sărbătorile împreună.

,,Am avut niște sărbători extraordinare, incredibil de bune și de frumoase. Înainte de Crăciun începusem să fac un bilanț al anului, pentru că am trecut și printr-un divorț și mă stresa ideea. Dar de Crăciun am simțit într-adevăr lumina aceea care vine în întuneric.
M-am dus cu fata mea în Marsilia, la primul soț, la tatăl ei. Am fost acolo ca să îmi redau liniște și pace. A fost primul Crăciun pe care l-am făcut împreună după 14 ani.

De când am fost afectată de cancer, tatăl fetiței a realizat că s-ar putea să fiu mai fragilă decât par și atunci a zis să sărbătorim împreună, și-a dat seama de importanța timpului”, a declarat actrița la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Cu cine a petrecut sărbătorile Rona Hartner: ,,Am avut niște sărbători extraordinare, incredibil de bune și de frumoase"
Social media

Cea care i-a fost alături este mama sa, care a sprijinit-o atunci când a avut un moment dificil, pe care Rona Hartner o consideră o eroină. Artista nu ezită să îi mulțumească femeii care i-a dat viață pentru sprijinul necondiționat.

,,Mama a fost lângă mine și la primul divorț, când eram însărcinată. Este o eroină. Eu am încercat imediat după divorț să compun, să fac un album. În acest album am încercat să pun toate emoțiile mele din fiecare zi, pentru că nu mi-am permis să mă vadă fata mea praf. (… ) Am depășit cu bine perioada”, a mai spus actrița.