După o lungă perioadă în care Andrei Ștefănescu a aprezentat ”Star Matinal” de la Antena Stars împreună cu colega sa, Nasrin, acesta se vede nevoit să se mute la o altă emisiune pe care o va prezenta alături de Majda.

Andrei Ștefănescu face parte din trupa Alb-Negru. Acesta a făcut marele anunț duminică, 5 aprilie, în cadrul emisiunii ”Star matinal”, difuzată de pe postul de televiziune Antena Stars, și a menționat faptul că în locul său va veni deja altcineva, nimeni altul decât Dima Trofim.

”Vreau să îi mulțumesc lui Nasrin pentru tot ce am trăit alături de ea, pentru felul în care m-a primit și m-a făcut să mă simt aici, pentru că trebuie să vă anunț că pentru mine astăzi este ultima emisiune la matinal. De miercuri, Dima va fi cel care îmi va lua locul, eu urmând să prezint o altă emisiune alături de Majda, seara, începând de la ora 19:45. Vă mulțumesc pentru faptul că v-ați uitat la noi, îi mulțumesc lui Munti pentru mâncare pe care mi-a făcut-o în tot acest timp, îi mulțumesc și Olguței și cine știe, poate viața ne va mai aduce împreună”, a mărturisit Andrei Ștefănescu în cadrul ultimei sale emisuniuni ”Star Matinal”.

”Este rândul tău Dima, își dau ștafeta. Îți doresc să fie într-un ceas bun”, a fost mesajul pe care artistul Andrei Ștefănescu l-a oferit pentru cel care îi va loua locul alături de Nasrin, Dima Trofim.

Nasrin nu a rămas indiferentă și i-a transmis un mesaj fostului ei coleg.

”Nu trebuie să dramatizăm, orice schimbare este binevenită în viața fiecărui om, depinde cum o gestionăm. Andrei nu doar că îmi este coleg, este și un prieten fabulos și cred că am trecut prin toate în acești doi ani și ceva de zile”, a declarat fosta colegă a lui Andrei Ștefănescu.