De cine a fost cerută de soție ultima nevastă a lui Jean Constantin. Este și el un bărbat celebru

Jean Constantin nu a fost uitat nici acum, la 12 ani de la moartea lui. Regretatul actor a lăsat în urma sa adevărate opere de artă. Era ca un magnet pentru femei, și astfel a ajuns să se căsătorească cu trei. Una dintre ele însă, cea de-a treia nevastă, fusese înainte cerută de Gheorghe Cozorici. 

Jean Constantin și Jean Elena, sauNina, s-au cunoscut în timp ce actorul lucra la Teatrul Național. Elena avea meserie de sufleur și prima dată a fost soția lui Gheorghe Cozorici. A vorbit despre ea ca fiind o femeie rară, extraordinară, care nu poate fi uitată ușor.

Regretatul actor Jean Constantin, despre ultima sa soție. „Am jucat la Teatrul Naţional”

„Am jucat la Teatrul Naţional «O scrisoare pierdută » şi Nina mi-a suflat mie în piesă. La sfârşit, am suflat-o eu de tot”, povestea, cu mulți ani în urmă, Jean Constantin.

Povestea acestora a durat 30 de ani, până la moartea actorului. Jean Constantin s-a stins din viață în anul 2010, la vârsta de 81 de ani.

În timpul vieții sale, Jean Constantin că nu și-a atins nici măcar una dintre soții nici măcar cu o floare. Despre ultima soție a spus că nici ea nu se afla la prima căsătorie. Nina fusese în trecut soția lui Gheorghe Cozorici.

arhivă

„Ultima mea soţie – că trei au fost toate şi nu le-am atins nici cu o floare – e Jean Elena, care a lucrat la Teatrul Naţional din Bucureşti 40 de ani. Când am jucat «O scrisoare pierdută», ne-am cam împrietenit. Este fosta soţie a lui Gheorghe Cozorici.

Nina este şi rămâne o doamnă extraordinară, o soţie rară. E frumoasă. N-are ea un ochi, dar e frumoasă!”

Ca și aspect, a descris-o ca fiind o femeie frumoasă. deși îi lipsea un ochi. De asemenea, a menționat că este și va rămâne o doamnă extraodinară și o soți rară.”, povestea acesta, potrivit informațiilor oferite de presă.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!