Reclamă
Reclamă

Pe Bianca Comănici o cunoaște toată lumea de la Puterea Dragostei. În cadrul emisiunii de la Kanal D, ea l-a cunoscut și pe Livian, fiul lui Nelson Mondialu. A crezut că este sufletul ei pereche, l-a iubit cu toată ființa ei și l-a iertat de foarte ori. Toate acestea până într-o zi, când nu a mai rezistat și a decis că este mult mai bine pentru amândoi ca povestea de iubire pe care au trăit-o să ajungă la final.

Bianca Comănici, despre primul sărut

Cu toate acestea, este clar pentru toată lumea că vedeta a mai avut și alte relații în trecut. Mulți dintre fanii ei au fost mereu curioși să afle lucruri picante din trectulul ei despre care nu a mai vorbit până acum. Ei bine, recent, ea a făcut câteva mărturisiri care i-au lăsat mască pe internauți.

Bianca Comănici a fost de fiecare dată sinceră în declarațiile sale, iar când a fost întrebatăcu cine a avut primul sărut, a zis scurt – cu o fată. Din declarațiile sale reiese că nu a fost nimic pe bune, ci mai degrabă ceva pueril, deoarece era foarte, foarte rușinoasă și mai presus de acest lucru era și mică de ani.

„O, doamne, da. Așa fac fetele, exersează, înțelegeți? Că primul sărut a fost cu o fată, nu a fost cu un băiat, dar nu a fost la modul ăla, așa, a fost ceva pueril. Eram rușinoasă. Eram mică, în generală. Eram și noi nebune.”,a declarat ea, pentru Detectorul de minciuni”, de pe canalul de Youtube „theXclusive”.

Reclamă

Cu cine a avut primul sărut Bianca Comănici: "Eram rușinoasă"

Întrebată dacă mai ține legătura cu persoana respectivă, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a recunoscut că nu se mai întâmplă lucrul acesta, ba chiar a mărturisit și cum s-a ajuns într-o asemenea situație.

„Mi-a furat iubitul la un moment dat, la un an, doi. Și acum sunt împreună. N-aș putea să iert. Într-adevăr, îl lăsam (n.r. pe iubit), dar nu mi se pare corect. Iert, dar nu mai am ce vorbi cu tine. Adică te-am iertat ca să te simți tu bine, dar nu uit și nu pot să trec peste.”, a mai zis Bianca Comănici.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro