Reclamă
Reclamă

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul autohton. Frumoasa lor poveste de dragoste s-a oficializat cu o nuntă, însă după ceva vreme aceştia au divorţat. De atunci, cei doi artişti le dau zilnic emoţii fanilor, afişându-se ba împreună, ba separat. Astăzi, cântăreţul a fost aşteptat la aeroport nu de una, ci de două femei! Oare ce spune fosta lui soţie despre asta?

Culiţă Sterp şi Carmen şi-au bucurat fanii recent, cu o nouă colaborare. Carmen a apărut într-un videoclip de-a lui Culiţă, în care erau foarte apropiaţi. Pe lângă asta, cei doi au postat mai multe poze cu ei pe reţelele de socializare. La cum arătau lucrurile, se părea că frumoasa brunetă intrase din nou în familia cântăreţului, deoarece a participat la nunta surorii sale, lucru care i-a încântat pe admiratorii care îi vor împreună.

Cine l-a aşteptat pe Culiţă la aeroport
Femeile care l-au aşteptat pe Culiţă Sterp la aeroport sunt două persoane foarte importante. Mai exact, este vorba despre mama şi sora acestuia. Întors din Germania, vedeta s-a bucurat foarte mult când a fost întâmpinat de cele două. Culiţă şi-a exprimat mulţumirea printr-un videoclip postat pe contul său de Instagram.

„În sfârşit mă aşteaptă şi pe mine cineva la aeroport”, a fost mesajul lui Culiţă, în timp ce filma cum se îndreaptă spre mama şi sora lui, pe aeroportul din Cluj.

Reclamă

Culiţă Sterp a petrecut o vacanţă de vis în Dubai
De curând, Culiţă Sterp a postat diverse poze din vacanţa de lux pe reţeaua de socializare. Deşi fanii şi-ar fi dorit, Carmen nu i-a fost alături în aceste clipe de vis. În timp ce fostul ei soţ se relaxa în piscină, nici cântăreaţa nu pierdea vremea. Aceasta poza aproape goală într-o cameră de hotel din România.

Reclamă
Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro