Mirabela Dauer s-a infectat cu COVID-19, deși este vaccinată cu toate cele 3 doze de vaccin.

Mirabela Dauer trece prin momente grele, după ce s-a infectat cu coronavirus! Celebra artistă a dezvăluit că a contractat COVID-19, la finalul pandemiei, cu toate că a fost imunizată cu 3 doze de vaccin. Solista a făcut o formă ușoară a bolii, însă a rămas cu unele sechele. Despre ce e vorba? 

Mirabela Dauer tot nu a scăpat de COVID-19, asta după ce, timp de doi ani, a reușit să se ferească de temutul virus. Ea a avut, însă, o formă ușoară a bolii. Deși s-a vindecat, Mirabela Dauer a explicat că a rămas cu sechele.

„Tocmai când s-a terminat pandemia asta, am luat și eu Covid. Vorba aceea, urma scapă turma. Din fericire, am avut o formă ușoară de boală, pentru că sunt vaccinată cu toate cele trei doze. Dacă se mai putea, o făceam și pe a patra.

Nu mi-a fost frică de virus, eu nu prea am frică de boală. L-am luat dintr-o întâmplare. Nu am avut febră, nu am avut mare lucru, dar am rămas puțin cu o tuse”, a spus vedeta, în cadrul unei emisiuni tv.

foto: social media

În 2017, Mirabela Dauer a primit un diagnostic dur de la medici! A aflat că are cancer renal, deși nu s-a simțit deloc rău. La vremea respectivă, vedeta a fost operată de urgență și i-a fost extirpat un rinichi. După intervenția chirurgicală, Mirabela Dauer, în vârstă de 74 de ani, a început să țină un regim alimentar și a renunțat definitiv la carne.

Mirabela Dauer s-a vindecat de cancer renal

Nu mai mănânc carne de o perioadă bună de timp. Ador însă sushi. Sunt foarte pofticioasă de felul meu, dar nu mâncăcioasă”, a mai declarat Mirabela Dauer, în cadrul emisiunii Exclusiv Vip, de la Prima TV.

Mirabela Dauer a aflat că suferă de o boală gravă, în urma unui control de rutină.

Aveam o oboseală și am început cu un RMN. Mi-am făcut și CT. Analizele mi-au ieșit bune, cu o infecție, dar eu am mici infecții. A venit doctorul la mine și mi-a zis că am cancer. Apoi m-am internat la spital, iar marți m-a pus pe masa de operație. Aceasta a durat 6-7 ore.

După ce mi-am revenit, țipam că vreau apă. Eram disperată. Operația a decurs bine. Am fost încrezătoare pentru că-L iubesc pe Dumnezeu. Am avut o tumoră ascunsă pe un rinichi”, a spus artista la Vorbește Lumea.

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.