Cu siguranță Animal X a fost una dintre trupele etalon ale muzicii ușoare românești din anii 2000. Piesele celor trei membri ai trupei erau cântate de o generație întreagă, iar succesul le-a adus nu doar faimă ci și bani mulți. Chiar dacă au fost ani de-a rândul pe val, totuși, la un moment dat, aceștia s-au separat. Hienă, Șopârlă și Vierme au luat-o pe drumuri total diferite. Dacă Hienă, a optat pentru a rămâne în lumina reflectoarelor, colegii lui nu au vrut același lucru.

Vierme a devenit antreprenor

Sursa foto: Instagram

Vierme sau Laurențiu Penca pe numele lui real, a rupt inimile a milioane de fane în anii 2000. De altfel, toți cei trei băieți erau la vremea respectivă simpatizați de toate tinerele. Deși ar fi putut avea succes și în cariera muzicală solo, Vierme a optat pentru a rămâne producător.m

Nici acest drum nu a fost însă suficient pentru el. Astfel că, Laurențiu Penca a devenit antreprenor. Pasionat de construcții și amenajări interioare, Vierme și-a deschis o companie de succes în domeniu. De mai bine de 6 ani este pe piața de profil, iar totul merge ca pe roate în firma lui.

Compania lui are sediul în Capitală, iar acest lucru este un avantaj major. Având în vedere că piața imobiliarelor este mereu în plină dezvoltare, Laurențiu nu duce lipsă de clienți.

A divorțat în mare secret

Atât Vierme cât și foștii lui colegi de trupă au preferat să își țină mereu viața personală departe de ochii curioșilor. Astfel că, acesta s-a căsătorit în urmă cu câțiva ani în mare secret. La fel de confidențial a fost ulterior și divorțul. Laurențiu Penca și fosta lui soție au împreună un singur copil.

Sursa foto: Instagram

Fostul membru al trupei Animal X este pasionat de călătoriile cu cortul, de pescuit, dar și de gătit. Postările lui din mediul online sunt cu precădere legate de aceste hobby-uri.