Fosta membră a trupei Andre s-a căsătorit în 2011 cu Traian Spak, fiul unui milionar din Slatina, proprietar la vremea respectivă a unui lanț de abatoare și carmangerii. Vedeta a plecat alături de soț în America acolo unde au început o viață complet diferită de cea din România. Artista a renunțat la muzică și s-a ocupat de creșterea fiicei ei, în timp ce partenerul ei de viață și-a deschis cu sprijinul lui Nick Rădoi mai multe afaceri.

Cea mai profitabilă dintre ele avea la bază vânzarea de autoturisme. Astfel, deși în România, soțul Andreei avea o companiei care mergea pe roate, totuși, acesta a încercat să trăiască și visul american.

Căsnicie umbrită de problemele lui de familie?

Andreea și Traian și-au unit destinele în 2011, iar în același an, primeau o veste cruntă. Tatăl partenerului ei s-a sinucis într-una dintre băile firmei pe care o deținea în Slatina, fără să lase vreun bilet de adio. De atunci, viața cuplului s-a schimbat se pare, definitiv. Traian a fost nevoit să moștenească afacerea de familie, respectiv carmangeriile și abatoarele precum și fabrica de mezeluri. Andreea Antonescu și Traian Spak au conviețuit împreună până acum 3 ani și jumătate când vedeta s-a întors definitiv din America.

Cu toate că au acum drumuri diferite, cei doi soți nu au semnat încă actele de divorț. Asta pentru că Traian nu a ajuns încă în România pentru ca separarea pe cale legală să se poată produce.

Deși situația lor matrimonială este destul de complicată în prezent, Andreea a mai fost în America alături de fiica ei, pentru ca micuța să poată petrece timp și cu părintele patern.  De la întoarcerea în țară, Andreea s-a afișat alături de un iubit, însă legătura nu a rezistat, iar ambii și-au văzut mai departe de viață, separați. Mulți dintre fanii vedetei așteaptă o posibilă impăcare între artistă și soțul ei.