Nicole Cherry este una dintre artistele care a crescut la propriu, dar și la figurat în lumina reflectoarelor. Au trecut mai bine de 10 ani de la lansarea primei sale piese, iar comunitatea ei de fani crește pe zi ce trece. Însă, ceea ce nu știu mulți este faptul că „Cireșica” mai are o soră, mult mai mare, dar care nu are nicio treabă cu lumea mondenă.

Nicole Cherry se numără printre vedetele care nu au secrete față de fani, iar asta se datorează faptului că a fost mereu în atenția publicului. Artista a crescut sub lupa fanilor, iar cei care o urmăresc de mult timp, pot spune că aceasta a evoluat în cel mai frumos mod posibil. Acum, Cireșica nu mai este deloc fetița cu codițe care a dominat topurile, ci a devenit o femeie în toată regulă, ba chiar are și o fetiță.

Nicole Cherry și Anastasia au o relație specială, iar artista demonstrează, încă o dată că familia este pe primul loc pentru ea. Pe tot parcursul ei către succes i-a fost mereu alături tatăl ei, „tata Cherry”, așa cum îl știu fanii. Acesta a mers peste tot cu fiica lui și s-a asigurat că totul este în regulă cu Nicole. În timp ce ei se afișează mai mereu împreună, nu multă lume știe că Nicole mai are o soră, mai mare.

Cu ce se ocupă sora lui Nicole Cherry. Artista are o relație specială cu ea

Nicole Cherry, talentata familiei

Carla Oprișan este sora artistei, dar nu are nicio legătură cu lumea mondenă. Aceasta apare foarte rar alături de sora ei mult mai celebră, dar asta nu înseamnă că nu au o relație specială. Din cauza programul încărcat și a domeniului diferit în care activează, cele două nu au timp să stea mereu împreună.

Carla Oprișan este atrasă de lumea cosmetică, iar cei care o urmăresc pe Nicole Cherry sigur au observat că sora artistei se ocupă cu pensatul.

Cu ce se ocupă sora lui Nicole Cherry. Artista are o relație specială cu ea