În luna iulie a anului trecut, Rocsana Marcu a luat decizia majoră de a pleca din ţară, dar nu singură, ci împreună cu cele două fiice ale ei, Mayra (14 ani) și Indira (10 ani). 

După ce a plecat din România, Rocsana Marcu și-a schimbat complet domeniul de activitate. În țară, blondina a fost multă vreme prezentatoare tv la Antena Stars. Blondina dezvăluia că nu și-a dorit să-și crească fetele în România, ci a dorit să le dea șansa să aibă un trai de viață mai bun.

Cu ce se ocupă Rocsana Marcu de când s-a mutat definitiv în Londra

”Nu voiam să îmi cresc fiicele în România. Să nu fiu înțeleasă greșit, iubesc România, dar când vine vorba de șansa unui copil lăsăm deoparte sentimentalismele. Adică, în Anglia, o țară normală, sunt mult mai multe șanse pentru copii, de dezvoltare a lor, de cariere viitoare, sistemul e funcțional, lucrurile sunt așa cum trebuie”, a declarat ea pentru Fanatik.

În prezent, Rocsana Marcu lucrează ca agent imobiliar în Marea Britanie, după ce a absolvit un curs în acest domeniu.

„Numele meu este Rocsana Marcu și vând proprietăți de peste 10 ani. Locuiesc în Winchmore Hill, sunt specialist PR, expert legal și mamă pentru două fetițe minunate. Mi-am dat examenele la Londra și am început să lucrez ca agent imobiliar în nordul Londrei”, spune Rocsana Marcu pe site-ul personal.

Nu a renunțat la cariera muzicală

Mai mult de atât, Rocsana nu a renunțat nici la marea ei pasiune, cea de cântăreață. Ea urmează să cânte, weekend-ul acesta, într-un local din Londra, alături de Culiță Sterp. Conform Click, pe 27 și 28 noiembrie, Rocsana Marcu va cânta în Restaurant Classic, din Londra.

„Da, sunt agent imobiliar. În weekend merg la evenimente mereu. Organizez, prezint și cânt. În Londra cânt dinainte să mă stabilesc, mai precis de vreo 10 ani”, a declarat Rocsana Marcu pentru Click!

foto: Instagram

Are doi copii din două relații diferite

Vedeta a fost condamnată în repetate rânduri că are doi copii cu bărbați diferiți, așa că Rocsana Marcu a povestit cum a ajuns în această situaţie. Prezentatoarea tv a renunţat la relaţia cu fiul fostului primar de Giurgiu, Ştefan Adrian Iliescu, după acesta i-a spus să facă avort cu prima fetiță, Mayra. Tatăl celei de-a doua fetiţe, Indira, este avocatul Florin Moldoveanu.

„Îl iubeam cu toate mesele de ruletă. Îi plăcea să joace foarte mult. Îl sunam şi îl întrebam unde este, iar el îmi spunea că este acasă, în pat. Când sunam la sală, fata de acolo îmi spunea că joacă şi că este nervos că pierde. Eu boceam acasă că iar m-a minţit… Când am rămas însărcinată, el şi-a dorit foarte mult. Mi-a spus că vrea să fie băiat. În momentul în care a văzut la ecograf că e fată, totul s-a schimbat. I-am trimis un mesaj urât şi îmi pare rău că eu nu vorbesc aşa. «Trimite-o pe mă-ta să facă avort!», i-am scris şi de atunci nu am mai vorbit. M-am dus când aveam trei luni la medicul meu şi i-am spus că vreau să fac avort.

Doctorul a încercat să mă oprească şi să-mi spună că este târziu. I-am explicat că nu pot păstra copilul pentru că m-am despărţit. Îmi aduc aminte că am rămas cu femeia care îmi făcea curăţenie şi toată noaptea am plâns şi am fumat. La un moment dat spre dimineaţă, când aşteptam să se facă ora să plec la spital, am adormit pentru câteva minute. Am aţipit şi am văzut o fetiţă care mi-a spus «mami, nu mă omorî că o să fii foarte mândră de mine!». Atunci, m-am urcat în maşină şi m-am dus la Elias. Mi s-a spus să iau halat şi să intru în salon. Apoi, am intrat în sală. Zâmbeam şi lacrimile în curgeau continuu. I-am spus medicului că nu pot să fac avort. El m-a luat de cap şi m-a pupat. Nu m-am mai văzut cu el de când eram însărcinată. Şi fata are 9 ani şi nu a văzut-o niciodată!”, mărturisea Rocsana Marcu la Antena 1, cu ceva timp în urmă.