Informația conform căreia fiul lui Liviu Dragnea și soția sa ar urma să divorțeze a șocat lumea mondenă. Cei apropiați știau că sunt extrem de fericiți împreună. Doar că relația celor doi s-a răcit acum ceva timp. Tânăra și-ar fi găsit alinare în brațele unui alt bărbat căruia nu i-a fost dezvăluită identitatea. Se zvonește că ar fi vorba de nașul de cununie cu care s-ar fi afișat la mănăstire. 

Tânăra face furori pe Instagram

Gina Alexandra Tatăluescu a intrat în atenția presei în urma relației pe care a avut-o cu fiul lui Liviu Dragnea. Până atunci, tânăra a fost extrem de discretă. Nora lui Liviu Dragnea provine dintr-o familie de preoți, tatăl acesteia slujind la o biserică cunoscută din Cotroceni.

La acel moment, preotul Tatăluescu nu a dorit să spună prea multe despre relația pe care fiica sa o avea, ci mai degrabă a părut că nu este de acord cu legătura amoroasă. Nora lui Liviu Dragnea și-ar fi dorit să facă o carieră în jurnalism, dar a renunțat la această ideea, alegând șofatul și fotografia.

Cu ce se ocupă nora lui Liviu Dragnea, Gina Alexandra Tătulescu. Tânăra a participat la Miss Universe
Social media

Povestea lui Valentin Dragnea, trasă la indigo cu relația fostului șef PSD cu Irina Tănase?

După ultimele informații apărute în spațiul public, s-a tot spus că povestea de dragoste a fiului seamănă foarte mult cu ceea ce a pățit și tatăl său cu fosta iubită. La acel moment, s-a zvonit că Irina Tănase l-a înșelat pe Liviu Dragnea, la fel cum ar fi făcut și Gina Alexandra Tatăluescu cu Valentin.

„Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale.

Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook la acel moment.