Cum a reușit Iulia Vântur să ajungă în lumina reflectoarelor? Vedeta a avut primul job la vârsta de 17 ani

De mai bine de șase ani, Iulia Vântur a părăsit România. Aceasta s-a mutat în India, alături de iubitul ei  Salman Khan. Acum este celebră și duce o viață de vis, însă puțin știu cu ce s-a ocupat vedeta înainte a ajunge pe micile ecrane. A făcut primi bani la vârsta de 17 ani.

Iulia Vântur a începu să lucreze încă din adolescență, iar la vârsta de 17 ani a câștigat primii bani. Și-a început cariera la vârsta de 15 ani, atunci când a urcat prima dată pe un podium, în postura de manechin. O casă de modă locală a remarcat-o și i-a oferit această șansă.

Mai apoi, până la vârsta de 17 ani, Iulia Vântur devenise deja instructor de modele în Iași, Botoșani și Suceava. Vedeta a participat la mai multe festivaluri naționale de modă, de unde de fiecare dată se întorcea cu câte un premiu. Iulia Vântur a fost selecționată și pentru Miss România, însa nu a participat, pentru că se afla în turneu cu manechinele pe care le antrena.

Cu ce se ocupa Iulia Vântur înainte să fie celebră! Vedeta a făcut primii bani la 17 ani
Instagram

Iulia Vântur, despre viața în India

În urmă cu ceva ani, Iulia Vântur a luat o decizie ce i-a schimbat viața complet. Aceasta a părăsit țara natală și s-a mutat în India alături de iubitul său. Acolo a trebuit să se adapteze la o nouă cultură, un altfel de stil de viață și să înceapă totul de la 0.

„Să-ți lași oamenii dragi și tot universul tău în care erai regina. Eu îmi făceam programul, eu luam deciziile pentru mine fără să afectez pe altcineva, mă refer la familia mea… Acolo dintr-odată, în India, a trebuit să mă adaptez la o lume, care nu era a mea, o lume în care nimeni nu mă știa, habar n-aveau cine e fata asta a venit în India… și n-a fost ușor. A fost o călătorie care m-a dus într-un loc în care-mi doream, dar nu credeam că pot să ajung. Cel puțin nu în felul în care am ajuns.

Se întâmplă un lucru atunci când e momentul potrivit, nu mai devreme, nu mai târziu. Momentul perfect pentru mine a fost în 2011, atunci am fost pentru prima data în India, dar a fost așa o vacanță, nu mi-am plănuit-o eu.

Viața m-a dus acolo. În momentul în care am plecat din aeroport din Mumbai, îmi venea să plâng că plecam de acolo. Mi-am promis ca o să mă întorc acolo. Ultimii ani au fost pentru mine transformatori. Dacă ar fi să mai trăiesc o dată aceeași experiență, aș lua-o de la capăt”, a declarat Iulia Vântur, în cadrul unui podcast.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.