Cu ce se ocupă iubitul Ralucăi Bădulescu.

Jurata de la „Bravo, ai stil!”, s-a despărțit de Florin Stamin după o relație ce a durat mai bine de un deceniu. Recent, vedeta și-a surprins din nou, fanii. Ea a fost surprinsă, alături de un bărbat misterios, la nici 3 luni după despărțirea de Florin Stamin. 

Raluca Bădulescu a fost într-o relație de dragoste cu Florin Stamin, care a durat peste un deceniu. Însă, se pare că lucrurile între cei doi au luat o întorsătură neașteptată, iar cei doi s-au despărțit. Mai mult, se pare că jurata de la „Bravo, ai stil!” și-a găsit deja liniștea în brațele altui bărbat. De asemenea, Raluca Bădulescu a vorbit deschid cu fostul ei iubit, despre relația pe care o are acum cu noul partener de viață.

social media

Raluca Bădulescu iubește din nou

Raluca Bădulescu și Florin Stamin au pus punct relației după ce au fost împreună mai bine de un deceniu. Mai mult, se pare că jurata de la „Bravo, ai stil!” și-a găsit dejea liniștea în brațele altui bărbat. Acest lucru se întâmplă după trei luni de la despărțirea de fostul iubit.

De asemenea, vedeta a spus că a vorbit deschis cu Florin Stamin, iar acesta a spus că nu îl deranjează deloc noua relație pe care Raluca Bădulescu o are cu noul iubit.

„Florin este și va fi întotdeauna familia mea. În telefon l-am trecut „Îngerul” și așa o să rămână. Pentru că este un om mai mult decât minunat. Am luat-o pe drumuri separate de comun acord. Tocmai pentru că ne iubim. Ne-am gândit noi, după 13 ani de căsătorie, că cel mai bine ar fi să rămânem cei mai buni prieteni și să ne refacem viața din punct de vedere sentimental cu alte persoane”, spunea Raluca Bădulescu, în urmă cu mai mult timp.

Cu ce se ocupă iubitul juratei de la „Bravo, ai stil!”

De-a lungul timpului s-au auzit fel și fel de speculații cum că relația dintre ea și Florin Stamin nu era una tocmai roz. Ea a mărturisit că va mai păstra legătura cu Florin Stamin, deoarece, împreună, au și un copil.
„Ne leagă o viață pe mine și pe Florin. Are grijă de copil. Să nu se mire lumea dacă o să ne vadă în continuare împreună pentru că el este iubirea vieții mele”, a transmis vedeta, în legătură cu relația cu fostul ei soț.
Potrivit wowbiz.ro, pe iubitul Ralucăi îl cheamă Rareș și este medic.
Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.