A început duminică, 16 ianuarie 2022, cea mai așteptată și urmărită emisiune din țara noastră, „Survivor România 2022”, sezonul 3. Concurenții au fost foarte nerăbdători să plece în cea mai tare aventură a lor în Republica Dominicană. Acolo, aceștia se vor lupta pentru marele premiu și vor face tot posibilul să reziste cât mai mult în junglă. Fiecare concurent, fie că face parte din tabăra faimoșilor sau a războinicilor, trebuie să demonstreze că este un adevărat supraviețuitor și nu va lăsa niciun obstacol să stea în calea sa.

 Cine este Ionuț Popa și cu ce se ocupă acesta

Ionuț Popa face parte din echipa Războinicilor. Este unul dintre curajoșii competiției care a ales să se aventureze în Republica Dominicană pentru a demonstra că este cel mai bun. Acesta are 33 de ani și, de meserie, este instructor personal de fitness, semn că este un pasionat înrăit al sportului. Războinicul are un fiu pe care îl cheamă David și care îi dă putere în fiecare zi, să reziste în junglă.

Cu ce se ocupă Ionuț Popa de la „Survivor România”. Războinicul vrea să ajungă în Cartea Recordurilor
Stiri Romania

Se poate observa cu ochiul liber că Ionuț Popa are o condiție fizică de invidiat. Acest lucru contează foarte mult la Survivor. Fizicul îi va construi acestuia o un prim avantaj pe trasee. Ionuț Popa este o persoană foarte ambițioasă. Își dorește din toată inima ca numele său să fie scris în Cartea Recordurilor. Acesta face 952 de Burpee-uri în numai 60 de minute. Ei bine, multă lume se va întreba ce este Burpee-ul. Este un exercițiu complet al trupului folosit în anumite antrenamente de forță, precum o lovitură de ghemuit cu o poziție suplimentară între repetări.

„Vreau să intru în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe Burpee-uri într-o oră. Recordul actual este de 951. Deci, practic, trebuie să fac 952 de Burpee-uri într-o oră.”, a declarat în urmă cu ceva timp Ionuț Popa, pe rețelele de socializare.

Ionuț Popa visează să câștige marele premiu al emisiunii „Survivor România” 2022, sezonul 3, care se desfășoară pe un tărâm exotic, Republica Dominicană.