În trecut, Daniela Crudu era o prezență nelipsită de pe micile ecrane ale televizoarelor. Acum, la câțiva ani distanță, bruneta este o apariție tot mai rară.

Motivul pentru care Daniela nu mai apare atât de des la tv este strâns legat de faptul că s-a plictisit de această „activitate”. De asemenea, fosta asistentă tv spune că nu mai găsește o provocare din a face acest lucru, având în vedere că a participat la mai toate formatele realizate de Antena 1.

„Nu știu dacă am ratat vreun show….”

Sursa: Social media

„M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la Burlăcița, la Survivor, am fost cam peste tot. Nu știu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă. a declarat Daniela Crudu pentru playtech.ro.

Daniela Mărturisește că în prezent păstrează legătura cu toată lumea din Antena 1. Cel ami des vorbește chiar cu fostul său coleg de platou, Dan Capatos, cel alături de care a petrecut cel ami mult timp.

„Și acum țin legătura cu toată lumea din Antenă, și cu Dan Capatos vorbesc foarte des. Nu a mai fost să fie. Le-am făcut cam pe toate în domeniul ăsta, pentru mine nu mai e nicio provocare. Mi-au ajuns emisiunile gen concurs. Dacă ar fi ceva să mă atragă, vreun anume proiect, nu aș spune totuși, nu.” a mai spus Daniela Crudu pentru sursa citată anterior

În prezent, Daniela Crudu își focalizează atenția pe contracte de imagine. Cât despre câștigurile financiare, aceasta nu se plânge, având în vedere că are o plajă largă de activități pe care le desfășoară.

„Am contracte de imagine. Dar nu mă plâng, îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce-mi doresc. Am și evenimente ca MC, prezint în câteva cazinouri, am contacte cu o casă de pariuri sportive, apoi cu vodka și la haine.” a adăugat ea.