Băiatul Niculinei Stoican s-a întors în România după ce a făcut studiile în afara țării.

Niculina Stoican se bucură de succes pe toate planurile. Are o carieră în industria muzicală și o familie pe care se poata baza oricând. Cântăreața este căsătorită și are un băiat de 28 de ani. 

Artista a fost invitată la Antena Stars unde a vorbit despre fiul său, Vlad, de care este foarte mândră și are doar cuvinte de laudă.

„Băiatul meu are 28 de ani. El își vede de drumul și de viața lui. Am reușit prin educația pe care i-am dat-o să dau societății și țării un om de nădejde, un om care își vede de viața lui, care nu este dependent de mine, care poate să facă bine în jur. Asta mi-am dorit foarte tare, ca el să aibă un echilibru, să fie frumos la minte și la trup. Vlad este amprenta noastră. pentru noi, din momentul în care s-a născut Vlad, multe schimbări au fost. Pentru noi a fost definiția vieții noastre. Totul s-a învârtit în jurul lui”, a mărturisit Niculina Stoican.

Social Media

Studiile lui Vlad au costat 150.000 euro

Mai multe surse din presă au scris că studiile fiului său au costat 150.000 euro. Tânărul a făcut ultima parte a liceului la „Dean Close School” în Anglia, iar facultatea a urmat-o la „Webster University” din Viena, unde a studiat Managementul Afacerilor. Vlad s-a întors în România și este consilier de investiții.

„Băiatul meu s-a întors în țară după terminarea studiilor și a început cu voluntariat și pas cu pas pe propriile lui puteri, acum este consilier de investiții în piața financiară. Se poate și în România. Vă doresc numai bine.  O să vină şi momentul acela al vieţii mele când voi deschide o şcoală de tinere talente. Mi-ar plăcea să îmbătrânesc lângă tineri, să le împărtăşesc din experienţa mea şi să le fie de folos. În rest, toată familia e bine, fiul meu, Vlad ne dă şi el o mână de ajutor la afaceri, deşi are şi el job-ul lui”, a mai spus artista.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.