În timp ce artistul adoră să fie în lumina reflectoarelor, fiica sa, Sabrina preferă să fie discretă.

Fără doar și poate, Jean de la Craiova este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști și se bucură de aprecierea publicului. Chiar și așa, artistul preferă să își țină familia departe de lumea mondenă. Jean de la Craiova este căsătorit cu o fostă balerină de 27 de ani, care îi este alături la bine și la greu manelistului. Despre artist s-au spus multe, mai ales despre fiul acestuia, Alexandru. La acel moment, s-a speculat faptul că și-a abandonat copilul, iar cea care s-ar fi bucurat de toată atenția este Sabrina, fiica sa care are 23 de ani. 

Jean de la Craiova se mândrește cu fiica sa

Tânăra este o prezență discretă în lumea mondenă. Sabrina Dumitrache a reușit să intre la un liceu de prestigiu din Capitală, urmând profilul de Matematică-Informatică. Tânăra a fost olimpică la matematică pe țară, iar la finalul clasei a XII-a, l-a făcut din nou mândru pe tatăl său celebru. Sabrina Dumitrache a avut o medie de 9,1 la Bacalaureat, dorindu-și să își continue studiile.

Jean de la Craiova mărturisea în urmă cu ceva timp că are o relație bună cu fiica sa. Sabrina este cea care are ultimul cuvânt când vine vorba de aparițiile artistului. Tot atunci, manelistul preciza că soția sa, Paula a fost cea care s-a ocupat mai mult de creșterea fiicei sale.

Cu ce se ocupă fiica lui Jean de la Craiova. Nu mulți sunt cei care știu asta
Social media

„Mereu mă duc la ea și o întreb dacă sunt bine. Mă ceartă când nu mă încalț cum trebuie și îmi spune cu ce să înlocuiesc. Mă pune să fac cum zice ea că altfel râde lumea de mine. De această dată îmi luasem niște pantofi, tot maro, dar cu o talpă mai groasă și când m-a văzut, mi-a spus să-i schimb cu unii cu talpă mai subțire. Am ascultat-o. Ultimul cuvânt îl are fiica mea”, a precizat într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.