Catrinel Sandu a dat România pe America și se pare că decizia a fost una cât se poate de bună. În prezent, blondina este căsătorită cu  Steve Schroeter, un medic stomatolog și este profesoară la MSA, dar și la un afterschool. Catrinel Sandu a mărturisit că are un program destul de încărcat, la fel ca soțul ei, dar niciodată nu uită de momentele în doi.

Catrinel Sandu, profesoară de balet în America

Recent, Catrinel Sandu a mărturisit cu ce se ocupă de când s-a stabilit peste Ocean. Blondina a renunțat la televiziune și s-a dedicat baletului, în prezent fiind profesoară la MSA, o școală de arte din Florida. Chiar dacă acum este fericită cu ceea ce face, nu i-a fost deloc ușor să ajungă până aici. Catrinel Sandu a dat examen pentru a putea preda lecții de balet și a obținut o diplomă.

„MSA este o școală de arte, care are peste 2000 de studenți. Este o școală care are o academie de cultură generală, tot ce înseamnă arte și media, clase de dans, toate felurile posibile, pictură, design-care fac costume pentru spectacole, machiaj, fotografie, lase de artă, instrumente, orchestră, tot. Și copiii vin la școală normal.

Între mine și profesorul de engleză nu sunt diferențe, am aceleași atribuții, am clasa mea. Am catalog cu 150 de studenți, care se schimbă”, a declarat Catrinel Sandu pentru fanatik.ro. 

Cu ce se ocupă Catrinel Sandu de când a plecat din România. Meseria neașteptată pe care o are blondina peste Ocean
Facebook

Pe lângă postul pe care îl are la școala de arte din Florida, Catrinel Sandu predă lecții de balet modern și ballroom și la un afterschool, unde se duce de trei ori pe săptămână. La finalul săptămânii trecute, blondina a făcut parte dintr-un juriu internațional. Astfel, a ajuns să reprezinte România, lucru de care este tare mândră.

„Mai predau la un afterscool al școlii. Mă ocup de o școală de balet împreună cu încă o profesoară. Compania aceasta face spectacole și reprezintă școala la concursuri”, a mai spus Catrinel Sandu pentru sursa citată anterior.