Bogdan de la Ploiești nu are nevoie de prea multe prezentări. Într-un timp relativ scurt, aceasta a ajuns unul dintre cei mai de succes maneliști de la noi. Piesele lui devin hituri în câteva ore de la lansare, iar primele poziții în trending îi sunt garantate. Chiar dacă acum face furori în industria muzicală, au existat vremuri când Bogdan nici nu îndrăznea să viseze la asta.

Bogdan de la Ploiești și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit despre lucrurile pe care nimeni nu le știa despre el. Invitat la podcastul lui Damian Draghici, Bogdan a decis să fie mai sincer ca niciodată. Acesta nu a evitat nicio întrebare de-ale lui Damian, ci, din contră, a detaliat fiecare subiect.

Cu ce se ocupa Bogdan de la Ploiești înainte de a ajunge celebru. „Am medalii acasă”
Instagram

Bogdan de la Ploiești nu visa că va ajunge un artist de succes

Pentru cei care nu știau până acum cum a arătat parcursul lui Bogdan de la Ploiești, manelistul a vrut să precizeze că încă de mic a avut parte de susținerea părinților. Acesta a fost mereu un răsfățat, iar când și-a dorit ceva, părinții lui nu au spus niciodată „nu”. Artistul și-a amintit cum a renunțat la fotbal în detrimentul muzicii și cum i-a cerut tatălui său că îi facă un studio de muzică. Toate astea, dar și multe altele au fost dezbătute de Bogdan într-o oră de discuții cu Damian Drăghici.

„Am început să cânt pe la 15 ani. Eu nu sunt dintr-un neam de lăutari, deci mi-a fost foarte greu. Eu nici nu sunt de etnie, iar pentru lăutari a fost un șoc. Eu cânteam pe afară și le plăcea prietenilor mei. Eu zece ani am jucat fotbal. La un moment dat, viața a luat o întorsătură ciudată și a trebuit să fac o alegere.” 

Nu aveam din ce trăi. Fotbalul nu-mi aducea bani și a trebuit să aleg muzica. (…) Mă așteptam să fiu fotbalist. Am fost campion național, am jucat la F.C Petrolul Ploiești, am medalii acasă. Am jucat fotbal până la 16 ani. După ce am scos câteva piese, a început să-mi placă mai mult muzica.”, a declarat Bogdan de la Ploiești în podcastul lui Damian Drăghici.