Bianca Neagu, micuța actriță care a încântat telespectatorii telenovelei Numai iubirea, difuzată în urmă cu 17 ani, s-a transformat într-o adevărată femeie. Actrița are în prezent 26 de ani și locuiește în București.  Bianca a optat pentru a lăsa telenovelele pe un loc secund, axându-se cel puțin pentru moment pe propria afacere.

Lucrează singură pentru visul ei

Bianca se prezintă pe contul personal de socializare ca fiind o artistă „puțin ciudată și excentrică”, după cum ea însăși spune. A avut roluri care i-au adus notorietatea în telenovelele românești precum Numai iubirea sau Inimă de țigan, dar acum face ceva cu totul diferit de actorie.

Bianca și-a descoperit pasiunea de a crea, iar în prezent valorifică acest atu prin a realiza accesorii brodate cu perle. Actrița îmbracă poșete în piele însă crează și bijuterii unicat. Pentru a-și promova mica afacere, vedeta se folosește de mediul online.

S-a pregătit pentru cariera în psihologie

Personajul simpatic de la Acasă tv, astăzi o adevărată femeie, Bianca, a urmat studiile Facultății de Psihologie, pregătindu-se pentru a deveni un adevărat specialist în domeniu.


Imediat după încheierea studiilor a realizat că adoră să lucreze cu copiii, astfel că s-a apucat de predat cursuri de logopedie. Bianca se folosește și de aptitudinile dobândite pe perioada facultății pentru a-i ghida pe cei mici.

S-ar întoarce în telenovele în viitorul apropiat

În puținele ei apariții, Bianca a vorbit de fiecare dată cu drag despre perioada în care a jucat ro în telenovelele românești. Dintre toate, vedeta își amintește cu drag de Numai iubirea, telenovelă care s-a numărat de altfel printre preferatele telespectatorilor.

Chiar dacă s-au scurs câțiva ani de când a lăsat deoparte acest domeniu, actrița a mărturisit și că s-ar întoarce pe platourile de filmare dacă ar fi i-ar fi din nou atribuit un rol. Rămâne de văzut însă când își va surprinde fanii cu apariția pe micul ecran.