Fosta asistentă Tv a dat România pe Dubai și este tare fericită.

Rodica Miron, cunoscută pentru colaborarea cu Antena Stars pentru emisiunea moderată de Mihai Morar, este tare fericită. Fosta asistentă Tv are acum propria afacere și o familie de care este tare mândră. 

Rodica Miron a dat lovitura în afaceri

Sunt câțiva ani de când vedeta a ales să se retragă din lumea mondenă din România. Aceasta s-a stabilit în Dubai, unde și-a întâlnit și mare dragoste, un cetățean englez, căruia i-a dăruit un copil. Bărbatul și fiul celor doi o fac tare fericită pe fosta asistentă Tv.

Conform fanatik.ro, Rodica Miron este cea care conduce un brand de succes din Dubai. Se pare că afacerea este una de succes și vedeta a reușit să se facă remarcată în domeniul modei. Soțul ei este cel care i-a stat alături și care a încurajat-o în acest sens. În afacere se implică și soțul acesteia, care are funcția de director a brandului de haine, ceea ce le-a adus bani frumoși celor doi. Firma a înregistrat în fiecare an profit, iar secretul din spatele succesului brandului ar fi chiar Rodica Miron, care și-a pus talentul în evidență, fiind director de creație.

Cu ce se ocupă acum Rodica Miron, fosta asistentă Tv de la ,,Răi da' buni''
Facebook

Fosta asistentă Tv este imaginea companiei

Cum mama natură a înzestrat-o cu un fizic de invidiat, Rodica Miron este cea care promovează brandul de haine. Vedetei nu îi este străină lumea modei și nici ședințele foto, de aceea, atunci când a pus pe picioare afacerea împreună cu soțul ei, a decis să fie cea care reprezintă brandul. Conturile de pe rețelele sociale sunt pline de poze de la ședințele foto, unde vedeta promovează ținutele. Fanii apreciază în număr cât mai mare ipostazele sexy în care se fotografiază fosta asistentă vedetă.

Vedeta a ales să plece din România și se pare că norocul nu a ocolit-o. Acolo, a întâlnit un cetățean englez cu care ulterior s-a căsătorit, iar în prezent, Rodica Miron se bucură de succesul în afaceri.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.