Carmen Avram a renunțat definitiv la televiziune.

Românii au putut urmări ani de zile emisiunea sa “România, te iubesc!” la Pro TV, iar apoi “În premieră”, la Antena 3. Acum, moderatoarea are și un mai mare succes în politică. Carmen Avram se luptă pentru români din poziția de europarlamentar.

Cât de greu a fost

Cu ce se ocupă acum Carmen Avram. Cât de greu ia fost să renunțe definitiv la televiziune
Instagram

„A fost foarte greu să iau această decizie pentru relaţia care s-a creat între oamenii care conduc şi formează instituţia şi mine, pentru toată susţinerea de care am beneficiat în aceşti ani.

A fost greu de luat, dar am ştiut că acesta este momentul. Am făcut acest pas pentru că eu sunt un fan al democraţiei. De 30 de ani, în fiecare iarnă, pe 21 decembrie, eu sărbătoresc în mine ce s-a întâmplat atunci.

Ieşirea din perioada aia, pentru mine, a fost ca ieşirea din lagăr. Eu am coşmaruri şi astăzi despre ce a fost atunci pentru că, dintr-o dată, când te-ai fi aşteptat ca noi să ne fi aşezat în democraţie, a devenit periculos să ai o altă opinie.

A devenit o crimă pentru că am văzut cum se calcă pe principiile democraţiei, am văzut cum se cere dispariţia de televizuni, de partide.”, a declarat Carmen Avram la Sinteza Zilei.

Fosta moderatoare a vorbit în urmă cu mai mult timp despre decizia pe care a luat-o. Se pare că nimic nu îi stă în cale atunci când își dorește ceva.

„Mi-am dorit din 2014 să mă duc să candidez la europarlamentare pentru că am stat acolo (la Bruxelles, n.r.) şase luni în 2007 şi mi s-a părut foarte important.

Soţul meu îmi spunea că e prea devreme. A venit prin cineva o ofertă de la PSD, după care m-am întâlnit cu domnul Dragnea, care mi-a făcut propunerea şi eu am zis OK, coincide cererea cu oferta.”, a spus Carmen Avram într-un interviu mai vechi, citată de okmagazine.ro.