Vestea cum că Alexandru Ciucu și Alina Sorescu ar divorța a picat ca un trăsnet pentru toată lumea. Cei doi nu au oferit niciun detaliu despre acest lucru. Totuși, mulți se întreabă ce se întâmplă cu artista în această perioadă.

Celebrul creator de modă, Alexandru Ciucu și artista Alina Sorescu, au decis să meargă pe drumuri diferite, după 12 ani de căsnicie. Cei doi au negat de foarte multe ori cum că ar fi probleme în relația lor. Însă, adevărul abia a ieșit la iveală. În cele din urmă, artista a confirmat numai despărțirea, chiar dacă cei doi au fost foarte rezervați în declarații.

social media

Cu ce se ocupă acum Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și-a ținut mereu departe viața privată de ochii curioșilor. Însă, în momentul în care au început să apară tot felul de zvonuri legate de divorț, artista a dorit, în sfârșit, să clarifice situația. Ea a postat pe rețelele de socializare un mesaj și i-a informat pe internauți că relația cu Alexandru Ciucu a ajuns la final. La momentul actual, cei doi sunt în plin proces de divorț.

Zvonurile despre divorț au  început să apară în urmă cu câteva luni. Însă, creatorul de modă a depus actele de divorț încă de la începutul lunii mai.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

La începutul anului am introdus acțiunea de divorț iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele. Să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, a fost mesajul transmis de Alina Sorescu pe rețelele de socializare.