Delia Matache se numără printre vedetele care au lucrat intens la aspectul fizic în ultima perioadă. Jurata IUmor a reușit să dea jos câteva kilograme și să ajungă la silueta care o consacrase. Cu toate că este gurmandă, Delia a renunțat la capriciile culinare care îngrașă.

De la pufuleți, la corcodușe

Nu de puține ori, vedeta a fost ironizată în cadrul emisiunii IUmor de către colegii de juriu din cauza poftelor culinare pe care aceasta le avea. Delia nu ezita să meargă la emisiune cu ciorba în borcan sau să devoreze pungi întregi de pufuleți, chiar pe masa de jurizare, spre disperarea lui Cheloo și a lui Mihai Bendeac. Toate acestea sunt doar o amintire, pentru că artista și-a schimbat mult alimentația, iar rezultatele se văd din plin. Pentru a împărtăși cu fanii ce gustări are acum între mese, cântăreața a publica pe Instagram o imagine cu popularele corcodușe. Fructe de sezon cu gust dulce- acrișor, acestea amintesc cu siguranță oricui de copilărie.

Sursa foto: Instagram

Delia nu doar că are o alimentație echilibrată, dar face și sport. Artista aleargă aproape zilnic în parcul Herăstrău, iar atunci când este plecată în vacanță ia la pas împrejurimile, pentru mișcare și pierderea caloriilor.

Planuri de a deveni mămică?

De-a lungul timpului, Delia a fost întrebată de nenumărate ori când are de gând să devină mamă, alături de soțul ei, Răzvan Munteanu. Artista a mărturisit de fiecare dată că nu se simte pregătită pentru un astfel de pas important, iar când va simți că este momentul va anunța personal. Cu toate acestea, fanilor juratei IUmor nu le-a dispărut curiozitatea legată de acest subiect.

Dacă nu a devenit până acum mamă, Delia a avut grijă să boteze mulți copii. De la cei ai surorii ei și până la micuții prietenilor de familie, au fost încreștinați de artistă.