Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești nu ezită să se răsfețe ori de câte ori au ocazia. Cei doi au plecat din nou să se distreze, dar de data aceasta au ales o destinație mai…exotică! Și ce ar fi putut alege niște vedete „de bani gata”, dacă nu… Dubaiul! Și asta nu e nimic, stai să vezi cu ce s-au plimbat pe apă!

Unii nu merg cu mașina nici pe stradă, iar ei merg cu ea pe …. apă!

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean sunt de nedespărțit de câteva luni, chiar dacă nu au recunoscut în mod oficial că sunt într-o relație. Cei doi se afișează mereu împreună, chiar și în ipostaze mai intime. Își declară dragostea pe rețelele de socializare, merg împreună la concerte, dar și în vacanțe, se pare! Cei doi au parte numai de răsfăț, lux și opulență. Vrei să vezi cu ce s-au plimbat aceștia pe apă, în Dubai? Ei bine, cu un Jetcar. „Bolidul de apă”, dacă-l putem numi așa, le-a oferit o experiență inedită celor doi artiști…dar le-a scos și mulți bani din buzunar.

@cristinapuceann Ups ? @BogdanDeLaPloiesti ♬ Tarabanele – YNY SEBI & Bogdan DLP

Cât au plătit Cristina și Bogdan DLP pentru a se plimba cu un Jetcar în Dubai

Ei bine, mașina care merge pe apă și te face să te simți exact ca în GTA, cel mai popular joc din copilărie, are două locuri și poate atinge până la 80 km/h. Ca să mergi cu Jetcar-ul pentru 15 minute, te costă 270 de euro, adică puțin peste 1.300 de lei. Dacă îți dorești să faci o plimbare de o oră, ei bine, trebuie să ai în buzunare peste 1.000 de euro.

Cei doi au publicat videoclipuri pe TikTok, în timp ce se plimbau cu Jetcar-ul, în Dubai. Se pare că fericirea lor e la cote maxime și că se simt extrem de bine împreună. Internauții îi îndrăgesc foarte tare, iar asta reiese vizibil din comentarii.

„Cel mai frumos cuplu! Multă fericire!”

„Îți lipsea ceva înainte…era Cristina! Sunt perfecți împreună!”

„Ce viață! Barbie și Ken!”