Fără doar și poate, Tudor Chirilă se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi. Fanii abia așteaptă să îl vadă pe scenă. Doar că de această dată, artistul nu poate susține mai multe concerte ce erau deja programate. Artistul are probleme de sănătate și speră să își revină cât mai repede. 

Medicii i-au recomandat să nu își mai folosească vocea

Artistul, împreună cu trupa Vama, urma să susține un concert la Sibiu, în cadrul Festivalulului Internațional de Teatru de la Sibiu. Pe lângă acest spectacol, Tudor Chirilă mai avea programate mai multe concerte în următoarele săptămâni. Medicii l-au îndemnat să nu își mai folosească vocea pentru câteva săptămâni. Anunțul a fost făcut într-o postare de pe Facebook a trupei Vama.

„Salutare, ne pare foarte rău să anunțăm că trebuie să reprogramăm show-ul din această seară de la Berăria H precum și concertele din următoarele două săptămâni.
Suprasolicitarea vocală l-a adus pe Tudor în situația de repaos vocal total la recomandarea medicilor.

Sperăm să ne revedem cu bine pe 29 iulie la Arenele Romane sau la alte concerte programate până atunci.
Detalii legate de reprogramarea concertului din seara asta nu putem oferi mai devreme de zece zile”, se arată în mesajul transmis pe Facebook.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Tudor Chirilă. Artistul a fost nevoit să amâne mai multe concerte în țară Facebook

La scurt timp după ce a fost făcut public anunțul, Tudor Chirilă a venit cu mai multe detalii. Artistul a mărturisit că nu își dorește să își expună problemele de sănătate în mediul online. Acesta a intrat în repaos vocal pentru câteva săptămâni, după ce medicii i-au făcut o astfel de recomandare. Artistul le-a mai transmis fanilor că abia așteaptă să revină pe scenă cât mai curând.

„Nu-mi place să ofer detalii despre starea mea de sănătate, mi se pare că ține de intimitatea fiecăruia dintre noi, dar având în vedere că nu mai pot susține spectacolul Visul American programat mâine în cadrul FITS, trebuie să spun că în urma unei perioade intense de suprasolicitare vocală am intrat în repaos vocal total, la recomandarea medicilor”, a spus Tudor Chirilă pe Facebook.