Elena Gheorghe este foarte activă în mediul online. Artista le împărtășește mai mereu fanilor cele mai importante evenimente din viața sa. Zilele trecute, Elena a anunțat ce s-a întâmplat cu fetița sa, Amelie.

Elena Gheorghe este printre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Ea este foarte activă în mediul online și mai mereu preferă să-și țină fanii la curent cu toate momentele importante din viața ei. Așa s-a întâmplat și acum când artista a anunțat că fetița sa se confruntă cu probleme de sănătate. Ea are doi copii, pe Nicholas Răzvan care aproape împlinește 11 ani și pe Amelie Nicole, care are aproape 5 ani.

social media

Cu ce probleme de sănătate se confruntă fetița Elenei Gheorghe

Artista este destul de discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală. Chiar și așa, frumoasa cântăreață își ține mai mereu urmăritorii la curent cu cele mai recente evenimente sau întâmplări din viața sa. Pe contul ei personal de Instagram, artista le-a povestit fanilor că fetița ei nu se simte tocmai bine. Amelie se confruntă cu ceva probleme de sănătate.

Mai exact, fetița Elenei Gheorghe a făcut o boală a copilăriei, varicelă. Se pare că mezina familiei a contactat boala de la fratele ei mai mic. Totuși, fratele lui Amelie a avut o formă mai ușoară a varicelei.

„Ne-am bucurat că a scăpat Amelita de răceală. Ne-am bucurat, ne-am bucurat și uite că Ame are varicelă”, a povestit artista în mediul online, în timp ce se pregătea pentru un eveniment foarte important.

În cele din urmă, artista și-a liniștit fanii, spunându-le că nu este o problemă foarte gravă. Mai mult, ea le-a transmis urmăritorilor ei că fetița începe să se simtă din ce în ce mai bine.

„De două nopți nu dormim, dar totul pare să fie bine.”, a transmis îndrăgita artistă pe contul ei personal de Instagram.