Zilele trecute, Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital, după ce s-a simțit extrem de rău. Prezentatoarea emisiunii „Mireasa-capriciile iubirii” a postat pe Instagram o imagine de pe patul de spital, însă nu a dat detalii despre ce i s-a întâmplat. Fanii ei au fost curioși să afle ce anume a pățit soția lui Tavi Clonda. 

Gabriela Cristea a aflat că are o infecție la rinichi

Momente dificile pentru Gabriela Cristea! Îndrăgita prezentatoare de televiziune a ajuns pe mâinile medicilor, iar diagnosticul pus de aceștia nu este unul tocmai bun. În urmă cu câteva seri, Gabriela Gristea și-a trezit soțul pentru că se simțea foarte rău. Astfel, partenerul ei a luat decizia de a merge la spital pentru analize amănunțite.

Specialiștii i-au pus și diagnosticul Gabrielei Cristea. Se pare că vedeta are o infecție la rinichi, iar acum trebuie să urmeze un tratament strict.

„Noaptea pe la 4 jumătate m-a trezit, tremura toată. I-am făcut un masaj, am îmbrăcat-o, i-am dat o pastilă, dar nu s-a oprit. A făcut apoi o baie fierbinte, nu se oprea din tremurat. Ulterior s-a liniștit, o oră a dormit, iar pe la 9-10 a luat-o iar. Am zis că trebuie să chemăm salvarea. Am chemat salvarea, dar am zis că durează prea mult. Am hotărât să mergem noi, să facă un efort pentru a ne urca în mașină și a ajunge la spital. A stat vreo 3-4 ore acolo ,iar apoi am luat-o acasă. Au întrebat-o dacă vrea să se interneze și a zis că nu, merge acasă la copii”, a spus Tavi Clonda pentru ego.ro.

Este bine, acum urmează un tratament la spital. Are o infecție la rinichi. Nu este de joacă. Nu este într-o fază foarte avansată, dar, oricum, este acută cumva și trebuie ținut un tratament riguros, căci altfel poate să devină totul mai neplăcut pe termen lung. Tratamentul este de o lună de zile, iar antibioticul îl ia două săptămâni”, a mai adăugat artistul.

foto: social media

Vedeta de la Antena 1 a mai avut probleme de sănătate

Nu este prima dată când Gabriela Cristea ajunge de urgență la spital. În urmă cu câțiva ani, ea a avut probleme din cauza glandei sale tiroide. Din fericire, prezentatoarea a descoperit la timp afecțiunea de care suferă și a putut lua măsurile necesare pentru a se trata.

„Simptomele acestei afecțiuni pot fi confundate cu multe alte boli. Eu pot să spun că am fost un caz fericit. Eu în momentul acesta pot să îmi țin oarecum problemele sub control fără medicație. Dar, spre norocul meu, am descoperit că aș putea avea aceste probleme sau că tind spre a căpăta aceste probleme exact în momentul în care ele începeau să se declanșeze. Faptul că eram obosită, că aveam tot felul de stări pe mine nu m-au pus pe gânduri pentru că le puneam pe seama stresului, a faptului că munceam foarte mult.

La un moment dat mi-am făcut analizele și mi-am făcut și factorii endocrini și totul a fost în regulă. Iar 3 luni mai târziu, a trebuit să refac aceste analize pentru că un alt medic mi le-a cerut.”, declara vedeta la emisiunea ‘Teo Show’.