Gabriela Prisăcarie le-a povestiti mămicilor din online prin ce experiență neplăcută a trecut în ultima perioadă.

De patru luni, Gabriela Prisăcariu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Modelul a devenit mămică pentru prima dată, iar Luca Tiago a fost cel mai frumos cadou pe care îl putea primi la 29 de ani. De când cu noul rol, viața Gabrielei s-a schimbat radical și nu se ferește să recunoască asta în online.

Gabriela Prisăcariu este una dintre mămicile norocoase care și-au revenit miraculos după sarcină. Vedeta i-a ținut pe fani la curent pe tot parcursul celor nouă luni și le-a împărtășit din secretele ei. Cum viața de mămică nu înseamnă numai lucruri pozitive, recent, soția lui Dani Oțil a vorbit despre o problemă de sănătate de-ale băiețelului ei care a cam speriat-o.

Gabriela Prisăcariu, luată la rost de către mămicile din online

Gabriela Prisăcariu a povestit pe Instagram simptomele care au alarmat-o și au făcut-o să se îngrijoreze pentru cel mic. Luca Tiago, băiețelul ei, a avut o perioadă în care corpul îi refuza complet hrana pe care o primea. Vomitând mereu, Luca nu a avut cum să crească în greutate, iar asta a fost primul semn de întrebare pe care și l-a pus proaspăta mămică.

Gabriela Prisăcariu s-a gândit că se află în comunitatea ei mămici care se confruntă cu aceeași problemă, așa că a detaliat soluția la care a apelat ea și care a dat roade.

„Nu prea ia în greutate și vomită tot ce mânăncă. Am început să îi dau formulă și acum este mai bine, din ce văd. De două zile mănâncă din ce în ce mai mult, este mai liniștit, nu mai vomită. Cred că îi era foame, nu știu.  Momentan este foarte bine, mă bucur că am scăpat de problema asta.”, a declarat Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Așa cum era de așteptat, fanii Gabrielei s-au împărțit în două tabere. Cei care i-au mulțumit pentru sfaturile oferite și cei care s-au grăbit să o critice. O parte dintre mămici au început să o acuze pe Gabriela Prisăcariu că își tratează copilul „după ureche”, evident, fără să asculte ce spusese modelul înainte.

„Of, de asta nu prea îmi place mie să povestesc ce măsuri iau pentru bebelușul meu. Imediat se găsesc oameni să își dea cu părerea. Bineînțeles că totul a fost la sfatul medicului! Adică nu am făcut de capul meu. Totul e la sfatul medicului, încetați cu hate-ul acesta.”, a continuat Gabriela Prisăcariu.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.