Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România. Știrista de la Pro Tv se pare că nu este pretențioasă la mâncare, încât adoră preparatele clasice și tradiționale.

În mai multe fotografii pe care le-a postat pe Instagram, apar mai multe feluri de mâncare. Se numără și preparatele românești, precum salata de vinete sau cozonacul.

Ce feluri de mâncare preferă Andreea Esca

Prezentatoarea TV a postat pe contul său de social media mai multe fotografii cu diverse preparate. Se observă că vedeta nu are pretenții la mâncare, încât s-a delectat cu preparate românești. Andreea Esca a postat fotografii cu salata de vinete, cartofi prăjiți cu sos, gallete du rois, prăjitură cu mere și cozonac. Vedeta are grijă însă la stilul de viață și alimentație. Are câteva reguli peste care nu trece, care o ajută să se mențină într-o formă fizică de invidiat.

Instagram

Cum reușește Andreea Esca să se mențină în formă

Prezentatoarea a trebuit să renunțe la anumite alimente și să facă și puțin sport, atunci când timpul îi permite. De asemenea, vedeta a declarat că nu este adepta operațiilor estetice.

„Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus.

Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din păcate, însă, nu vă pot da rețeta. Și atunci vă doresc să o găsiți. Să stiți că, dacă veți face, dacă veți trăi lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului. (…)

Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie.”, a spus Andreea Esca