Irina Fodor vrea să ia parte cât mai mult la aventura „America Express”.

De mai bine de două săptămâni, Irina Fodor și-a luat „la revedere” de la familia ei și a plecat în aventura „America Express”. Chiar dacă a mai prezentat și sezonul trecut, de data asta, totul este o premieră și pentru ea. Competiția se desfășoară pe un alt continent, iar provocările sunt din ce în ce mai mari.

De fiecare dată când a avut ocazia, Irina Fodor a vorbit despre ceea ce înseamnă „Asia Express” și ipostaza de prezentatoare. Mulți dintre cei care o urmăresc tind să creadă că vedeta are parte de tot comfortul pe parcursul filmărilor, însă realitatea este cu totul și cu totul alta.

La fel cum povestea și Gina Pistol, a fi prezentator în „Asia Express” înseamnă a-ți depăși anumite limite. Anul acesta, Irina Fodor a plecat, din nou, alături de cele nouă echipe pe „Drumul Aurului”. Competiția va avea loc în America de Sud, iar primele incidente au apărut deja.

Irina Fodor a avut parte de o experiență culinară unică

În primele zile, Irina Fodor a ajuns cu perfuzia în mână. Din fericire, vedeta a depășit acel episod, iar acum se simte mult mai bine. Soția lui Răzvan nu a uitat nici de fanii ei de acasă. De fiecare dată când are timp, prezentatoarea „America Express” le povestește prin ce peripeții a mai trecut.

Cu ce delicatesă s-a „răsfățat” Irina Fodor în „America Express”. Mulți concurenți ar fi refuzat să încerce așa ceva
Instagram

Recent, Irina Fodor a avut parte de o experiență extrem de interesantă. Vedeta a încercat, pentru prima dată, guacamole cu greieri. Deși nu sună ca un preparat delicios, Irina i-a asigurat pe fani ca este o delicatesă. Ba mai mult, cu umorul caracteristic, Irina s-a oferit să le dea urmăritorilor rețeta.

„Guacamole cu greieri. Poate nu sună apetisant, dar vă zic sincer că nici nu simți insectele. Sunt foarte crocanți, iar gustul nu are ceva specific, ce poate fi descris.

Mi s-a spus despre acest preparat că e foarte sănătos, iar greierii cică aduc un aport simțitor de proteine. Vreți rețeta?”, a spus Irina Fodor pe Instagram.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.