Ruxi, fostă concurentă în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!” a fost întrebată de către Oana Radu în emisiunea „Detectorul de minciuni” cine este concurenta din emisiunea de modă cu care aceasta n-ar mai vrea să se întâlnească. Sinceră, după cum o știm pe Ruxi, nu a ocolit întrebarea și i-a răspuns curiozității artistei.

Se pare că cea cu care Ruxi nu și-ar mai dori să aibă vreo legătură este chiar fosta sa colegă din competiție, Viviana Sposub. Cele două au avut de nenumărate ori dispute în cadrul emisiunii și nu au dat niciodată semne că între ele ar putea exista o relație de prietenie.

@thexclusive.kanald

Exista vreo concurenta pe care… #ruxi #detectoruldeminciuni #oanaradu #funny #fyp #foryou #thexclusive #youtube #online

♬ original sound – theXclusive

Se pare că animozitățile dintre Viviana și Ruxi datează din urmă cu mai mult timp, având în vedere că Ruxi s-a despărțit din cauza acesteia de prietenul ei, după cum chiar Ruxi a declarat.

„Nu am răutate în mine, pur și simplu… Ceea ce s-a întâmplat între noi două m-a făcut să mă despart de prietenul meu. Poveștile pot fi împărțite. Poate ce mi-a zis prietenul meu nu e adevărat. S-au mai întâmplat și alte lucruri, dar nu vreau să-i fac niciun fel de rău sau s-o atac.”a declarat Ruxi cu mai mult timp în urmă, conform playtech

Ruxi nu-și dorește copii

În aceeași emisiune, Roxana Erdei a dezvăluit faptul că nu-și dorește să devină mamă. Bineînțeles, răspunsul nu este unul ce nu s-ar putea schimba în viitor, însă pentru moment, acest lucru nu se numără printre dorințele sale.

„Nu zic un <<nu>> categoric, dar nu este un vis, nu este o dorință, nu este ceva pentru care trăiesc. Dacă se va întâmpla și voi fi cu un bărbat ok, accept și asta este. Nu am făcut niciodată un test de sarcină.” a mărturisit Ruxi, în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, difuzată pe canalul de Youtube theXclusive.