Andra și Cătălin Măruță și-au testat relația în direct, să vadă cât de bine se cunosc. Cei doi sunt unul dintre cuplurile extrem de iubite din showbizul românesc și sunt părinți minunați pentru Eva și David. 

Andra Măruță a fost provocată să răspundă la o întrebare destul de provocatoare. Aceasta trebuia să scrie numele unui actor cu care s-ar săruta într-un film, în mod ipotetic. După lungi gândiri, ea a răspuns Justin Timberlake, în timp ce Cătălin Măruță a avut un alt răspuns.

Prezentatorul nu a arătat nicio urmă de gelozie, știind că totul este un joc, air partenera sa nu l-ar părăsi niciodată pentru nimeni. Cei doi se susțin reciproc și mereu își arată iubirea unul pentru celălalt, indiferent dacă există vreun eveniment special sau nu.

@video.clipuri1 #andra #catalinmaruta #protvromania #fy #foryou #videoclipuri1 #2022 #bucuresti #andramaruta ♬ original sound – video.clipuri1

„Care este actorul cu care aș accepta oricând și fără discuții să mă sărut într-un film, dacă mi s-ar propune un astfel de rol? E cineva, dar nu știu cine, cred că Justin Timberlake.”

Ce obicei al soțului o irită pe Andra Măruță

Andra și Cătălin Măruță sunt un cuplu simpatic, apreciat de toată lumea. Cei doi apar des împreună atât la evenimente mondene, cât și în mediul online, alături de copiii lor, Eva și David. De curând, cântăreața a mărturisit un lucru din familia lor și anume un obicei al soțului ei pe care îl detestă.

Poate că v-ați gândit că își lasă încălțămintea lângă dulap, iar haina pe canapea, dar nu. Prezentatorul petrece prea mult timp pe telefon, lucru cu care Andra Măruță nu este de acord. Aceasta a făcut o comparație între timpul în care trebuie să-și poarte gutierele și folosirea telefonului de soțul ei.

„Ce faceți? De ce? Vreau să fiu binedispusă, ca să nu mă enervez. Știi cum e? Eu de curând mi-am pus un aparat, niște gutiere, pe care nu le port tot timpul, deși ar trebui să le port 22 de ore din 24. Ei, atâta stă el pe telefon. Cât ar trebui să port eu aparatul.”, a declarat Andra.