Ediția Eurovision din acest an se desfășoară la Torino. Reprezentantul României este WRS, care a făcut acest pas cu speranța că va reuși să câștige una dintre cele mai mari competiții muzicale din Europa. Foarte mulți artiști de top din țara noastră îl susțin și au încredere în el și munca pe care a depus-o.

La scurt timp de la sosirea sa în Torino, WRS și-a luat fanii prin surprindere. Reprezentantul României de la Eurovision pentru ediția de anul acesta a șocat, la propriu, în momentul în care s-a sărutat pe buze cu un bărbat.

1. Reprezentantul României de la Eurovision și-a șocat fanii, la puțin timp de la sosirea lui în Torino

Întreg momentul a fost filmat și a devenit viral pe rețelele de socializare. WRS s-a sărutat pe buze cu reprezentantul Israelului. Se pare că atmosfera s-a încins, încât cei doi nu s-au ferit de camerele de filmat. Gestul lor a creat un șir de controverse, părerile fiind împărțite.

@video.clipuri1 Sărut la Eurovision! #wrsandrei #michaelbendavid #eurovision #2022 #viral #kiss #romania #israel ♬ original sound – video.clipuri1

2. WRS, mesaje de susținere din parte marilor artiști din România

Eurovision este cea mai mare competiție muzicală din Europa. Ediția de anul acesta se va desfășura la Torino. Reprezentantul țării noastre este WRS, o adevărată voce și un talent muzical ce a atras admirația mai multor cântăreți din România.

Celebrități precum Alexandra, Inna, Carla s Dreams i-au transmis mesaje de încurajare.

„Am primit un mesaj foarte frumos de la Carla’s Dreams, care mi-e mentor … și de la Alexandra, Inna, de la The Motans. Inna mi-a zis că are încredere în mine, că mă cunoaște, și să fac ce știu eu mai bine”, a spus reprezentantul României la Eurovision.

social media

3. WRS: „Am lucrat foarte mult în ultimii ani”

La scurt timp după ce a aflat că el este câștigătorul etapei finale, WRS  a oferit un interviu în care și-a exprimat părerea pe care o avea atunci.

„Sunt copleșit! Nu înțeleg foarte mult din ce se întâmplă, abia aștept să beau un pahar. Am lucrat intens în ultimele săptămâni. Am lucrat foarte mult în ultimii ani și mă bucur că acum rezultatele se văd. Mă așteptam să câștig pentru că mă cunosc și sunt foarte, nu neapărat competitiv, însă gândesc foarte mult înainte să iau o decizie”, declara WRS în urmă cu ceva timp, potrivit wowbiz.ro.