Andreea Bălan este printre cele mai iubite cântărețe din România iar fanii își doresc să fie împlinită și în viața personală.

Andreea Bălan și-a exprimat mereu pasiunea pentru dans. Acest lucru s-a văzut în mod special când participa la emisiunea „Dansez pentru tine„. De atunci, ea și coregraful Petrișor Ruge formează o echipă perfectă. Astfel, a devenit deja un obicei ca cei doi să posteze pe rețelele de socializare noi mișcări de dans, coregrafii și momente amuzante petrecute împreună. Ieri, Andreea și Petrișor au postat un clip în care se mișcă pe ritmurile melodiei „Que Rico Fuera” a lui Ricky Martin.

Fanii celor doi nu pot ignora chimia dintre ei!

Da, de multe ori au existat speculații cu privire la o posibilă relație. Însă între Andreea Bălan și Petrișor a fost întotdeauna vorba doar de o prietenie puternică și nimic altceva. 

„Cu „Plâng de dor” am eu amintiri. Că mie mi-a plăcut Andreea Bălan. Când a apărut piesa eram în liceu şi am făcut o coregrafie cu nişte colegi, la Balul Bobocilor. Îmi plăcea cum cântai. Pai normal că îmi plăcea de tine. Dar nu cum vă gândiţi voi. Îmi plăcea cum cântai, cum dansai. Recunosc că nu m-am gândit niciodată cum face Andreea Bălan dragoste. (…) Noi de la bun început eram puşi pe fapte mari să ajungem cât mai departe. Niciodată nu m-am gândit să mă îndrăgostesc”, a declarat Petrişor acum ceva timp.

Andreea Bălan și Petrișor Ruge s-au întâlnit în urmă cu 13 ani. În toți acești ani, au ajuns să se cunoască extrem de bine și să lege o pritenie foarte strânsă. Sunt apropiați și pe scenă și în viața reală. Andreea Bălan a recunoscut în repetate rânduri că are foarte multe lucruri în comun cu Petrișor. Mai în glumă, a declarat și că Petrișor este cel mai stabil bărbat din viața ei.