Călin Goia are parte de un an excelent.

Solistul trupei Voltaj s-a decis să investească nu doar într-o academie de muzică, dar și în imobiliare, alături de soția sa. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru cei de la Viva, Călin Goia a povestit despre cum a ajuns la această decizie.

Cum a început totul

Cu ce afaceri se ocupă Călin Goia. Solistul trupei Voltaj a abordat un nou domeniu
Instagram

“M-am ocupat de imobiliare, îmi place să fac flipping de apartamente. În sensul să dau viață unor apartamente din perioada interbelică, care sunt foarte frumoase. Dar lăsate cumva în negura vremurilor. Îmi place să le dau viață alături de soția mea. Care e foarte pricepută la partea asta de design.

Le refac total din punct de vedere tehnic. Dar elementele vechi de design le păstrez. Bineînțeles că ies bani. Pentru că dacă faci un lucru frumos și îl faci și de calitate și bine, nu are de ce să nu iasă.

Andreea este fotograf, a terminat două facultăți. Relații Publice și Comunicare și Foto video. Și cumva are acest talent și acest ochi de designer, deși nu a făcut o facultate. Dar a citit foarte mult. Ea e pe partea de design, eu pe cea tehnică și împreună luăm decizii.”, a declarat în exclusivitate Călin Goia pentru VIVA!

Însă nu imobiliarele sunt pasiunea sa, ci Școala de Muzică Voltaj Academy, de care solistul este foarte mândru.

“E o pasiune cu imobiliarele, mă ocup în continuare. Dar cea mai mare pasiune și cel mai important lucru pe care îl fac în afara formației este Școala de Muzică Voltaj Academy. Unde deja am reușit să formăm vreo 17 trupe la București și vreo 15 la Cluj. E o mare satisfacție să vezi copii care nu stau numai pe telefoane șiecrane. Ci le place să învețe să cânte la un instrument. Îi vezi venind și studiind.”, a adăugat artistul pentru sursa menționată.