Glumele sunt la ordinea zilei în familia vedetelor TV, motiv pentru care nu se sfiesc niciodată să fie cinstiți unul cu celălalt

Andra este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi din țară. De-a lungul carierei sale a devenit atât de cunoscută de publicul larg, încât nici nu mai are nevoie de introducere, descriere sau validare. Este o femeie, o soție, o mamă și o cântăreață de succes. Vedeta are un talent vocal deosebit, iar fanii nu o iubesc doar pe ea, ci pe întreaga sa familie. Invitată recent în cadrul emisiunii soțului ei, „La Măruță”, artista a fost supusă probei testului de cuplu. Iată ce răspuns a dat cântăreața la întrebarea: „cu ce actor ar accepta să se sărute?”. 

Cătălin Măruță, în stare de șoc

De când a introdus această schimbare în emisiunea sa, celebrul prezentator a reușit să scoată la iveală detalii mai puțin cunoscute de telespectatori în privința vedetelor. Chiar dacă Andra este soția sa, nu a fost trecută cu vederea și a fost supusă controversatei probe. Totuși, artista a oferit un răspuns neașteptat când a fost întrebată cu ce actor ar accepta să se sărute.

„Am scris Justin Timbarlake, dar Ricky Martin este actorul pe care eu l-am apreciat de mică și pe atunci spuneam că o să mă mărit cu el”, a dezvăluit Andra în cadrul emisiunii.

@video.clipuri1 #andra #catalinmaruta #protvromania #fy #foryou #videoclipuri1 #2022 #bucuresti #andramaruta ♬ original sound – video.clipuri1

Andra și Eva, virale în mediul online

Când vine vorba de rețelele sociale atât Andra și Cătălin, cât și copiii lor sunt extrem de deschiși. În urmă cu câteva săptămâni, Andra și Eva au cucerit internetul cu un videoclip postat pe TikTok, în care dansează sincronizat.

Fanii au fost cuceriți de mișcările celor două, mamă și fiică, astfel că videoclipul postat de ele pe social media a reușit să strângă nu mai puțin de două milioane de vizualizări. Urmăritorii din mediul online au mai lăsat și peste 800 de comentarii la postarea făcută de Andra și Eva Măruță.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii