Mirco Maschio a făcut furori în rândul domnișoarelor din România  în urmă cu 12-13 ani. Afaceristul italian era mereu la 4 ace atunci când apărea în cluburile de la noi și nu se sfia să ascundă că are în însorita Italie, un adevărat imperiu. Practic, cartea de vizită sigură pentru a „da pe spate” multe prezențe feminine impresionate de imaginea unui bărbat potent financiar. Cu toate că multe românce ar fi încercat să îl impresioneze, inima lui Mirco a fost furată de Cristina Spătar, la vremea respectivă supranumită Regina R&B. După o relație la care alte femei doar visau, celebrul cuplu s-a destrămat chiar înainte de nuntă. Motivul principal ar neașteptatei separări ar fi fost infidelitățile Cristinei, așa cum menționa la vremea respectivă milionarul. Pusă la zid, artista a susținut că totul ar fi de fapt o nedreptate, ea fiindu-i extrem de fidelă celui alături de care visa să ajungă la altar.

 


Povestea lor s-a stins atunci, însă italianul a continuat „periplul”amoros în rândul vedetelor de la noi. Chiar Oana Zăvoranu a recunoscut că a avut o relație de scurtă durată cu acesta. Totodată, Mirco pusese ochii și pe Cristina Rus, fosta colegă de trupă a Andreei Bănică. Chiar dacă și-a încercat norocul, într-un final, italianul a fost nevoit să se întoarcă în țara lui și să lase deoparte cuceririle din România.

Cu ce se ocupă în prezent?

În prezent, Mirco Maschio se concentrează pe domeniul afacerilor. Italianul deține o companie care se ocupă cu producția utilajelor agricole, iar la începutul anului trecut a deschis inclusiv în România o fabrică. Astfel, având în vedere capacitatea de producție uriașă a companiei nou înființate la Arad, aceasta a ajuns fruntașă în țara în domeniul producției cositorilor, preselor și plugurilor utilizate în agricultură.

Mirco Maschio are 45 de ani și se iubește din 2013 cu un fotomodel italian, Nicoletta Giraldo. Deși momentan are succes nebun în afaceri, în 2015, Mirco a trăit un șoc atunci când tatăl lui s-a sinucis. Dincolo de legătura familială, cei doi erau și parteneri de afaceri.