Dorian Popa se bucură de un mare succes. A ajuns extrem de cunoscut pe rețelele de socializare cu ajutorul cărora obține foarte mulți bani. 

Pe lângă succesul din mediul online, Dorian Popa urmează să aibă și o afacere în domeniul imobiliar. După ce și-a construit o casă în Domnești, după bunul său plac, Dorian Popa a cumpărat mai multe terenuri, unde a început să-și construiască un complex rezidențial, cu numele de „Hâtz Residence.”

Artistul își dorește ca terenurile existente să fie umplute cu case. Complexul se va afla în comuna Domnești, în apropierea Bucureștiului. Dorian Popa va intra în domeniul antreprenoriatului când va începe să vândă primele case. Acesta a vorbit și de prețul de achiziție al unui unui imobil, care va fi în jur de 140.000-150.000 de euro.

 „Casele le construiesc din bănuţii mei pe care îi strâng şi îi agonisesc, pentru a nu-i lăsa în bancă, pentru că ştiu că nu este una dintre cele mai bune opţiuni de business şi la vânzări o să dau drumul abia când ne vom apropia de final. Deocamdată suntem în stadiul de închis casele la roşu, urmează să punem acoperişul şi termopanele la toate casele, ca să ne ferim de intemperiile vremii şi să ne putem apuca de lucrat la interior. O căsuţă ar trebui să iasă undeva la 140.000-150.000 de euro”, a spus Dorian Popa pentru click.ro.

Cântărețul a făcut mai multe videoclipuri în mediul online pentru a-și ține la curent fanii cu ceea ce se întâmplă. Într-unul dintre cele mai recente vlog-uri, Dorian Popa a mărturisit că a plătit o factură de 34.000 de euro pentru viitorul său complex.

Captură YouTube

Câți bani a investit în complex

Dorian Popa a investit până acum sume imense de bani pentru ridicarea căsuțelor și proiecte încă nu este terminat.

„Aștept ziua în care toate aceste investiții se vor întoarce. Cât de frumoasă o să fie ziua aia. În domeniu ăsta nu e deloc ușor să investești, dar este frumos, este al naibii de recompensant, dar este extrem de greu. Greu pentru că bagi, bagi, bagi, mai ales când lucrezi în stilul în care lucrăm noi. Este foarte greu pentru că investiția este colosală. Am trecut cu brio de investiție… peste 500.000 de euro. Atât am investit până acum în Hâtz Residence, ce am lucrat la căsuțe și terenuri, dar este investiție de prima mână, casele ies supercalitativ, iar noi suntem extrem de fericiți de ceea ce oferim și mai ales de ce vom oferi viitorilor clienți Hâtz Residence”, a mărturisit artistul.