Cu siguranță îi fredonezi piesele și te bucură orice apariție de-a sa la TV. Ei bine, este vorba despre Nicole Cherry. Fiind în al nouălea cer, pentru că, în curând, își va ține „cireșica„ în brațe, Nicole Cherry este tare mândră și de logodnicul său, care, de curând, i-a înmânat…un inel de logodnă. Ei bine, dacă, încă, nu știați, Nicole Cherry și Florin Popa s-au întâlnit de pe vremea când artista era încă minoră.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și, din atât de multă iubire, a apărut și un bebeluș. Nerăbdători să facă cunoștință cu bebelușa „cireșică”, tinerii logodnici radiază de fericire, sunt mândri de ceea ce au realizat până la acest moment, iar aparițiile lor împreună sunt puține, dar spectaculoase.

Cu câți ani este mai mare Florin decât Nicole Cherry. S-au cunoscut când artista era, încă, minoră
Playtech.ro

Nicole Cherry va deveni mămică la 22 de ani, iar Florin Popa va deveni tătic la 30 de ani. Pe cei doi îi despart 8 ani, dar, cu toate acestea, diferența de vârstă nu a reprezentat niciodată un impediment în calea fericirii lor.

Nicole Cherry, dezvăluiri despre logodnicul său

„Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el va fi prietenul meu. În cunoștea pe tata și, cumva, mă știa și pe mine. Noi parcă ne știm dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. […] El e mai mare decât mine. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochi pentru mine și că i-a plăcut să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă, câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, a declarat faimoasa cântăreață cu puțin timp în urmă la un post de televiziune.

Cum se înțeleg cei doi îndrăgostiți

Nicole Cherry și Florin Popa s-au mutat împreună după 1 an de relație, în vara anului 2019. Artista a simțit din acel moment că Florin este sufletul său pereche, iar acomodarea s-a produs chiar foarte rapidă.

„Ne-am acomodat foarte repede unul cu altul, nu pot să zic că au fost, așa, conflicte. Nu am avut și sper să ne ținem departe de ele. E foarte natural și se simte de parcă am fi de foarte mult timp împreună. Eu cred că da, că este sufletul meu pereche, dar îmi place să fiu rezervată când vine vorba de lucruri personale”, a mai declarat Nicole Cherry.